Beszámolók

Adományozás bankkártyával vagy PayPal-lal

KAMILLA (5 éves, BUDAPEST)


Kamilla kívánsága a Csodalámpától az volt, hogy a családjával együtt eltölthessen néhány napot a Nyíregyházi Állatparkban. Kamillának legjobban a lajhár tetszett, hozzá többször is el kellett látogatni, de a fóka show és a pingvinek is elnyerték a tetszését. A hotel játszóterén is sok időt töltött el Kamilla.

Néhány sort idézünk Kamilla édesanyjának köszönő leveléből:

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Nagyon, de nagyon köszönjük a csodálatos lehetőséget, amely által ilyen szép helyen kapcsolódhattunk ki, legfőképpen Kamilla.

Nagyon tetszett Kamillának is, illetve nekünk is a Hotel Pangea és az Állatkert is. Nagyon jó egészséget kívánok Önöknek, hiszen hatalmas munkát végeznek.

Üdvözlettel: Tímea

/ 3

Köszönjük a Henkel Magyarország Kft. támogatását,
mellyel teljesíthettük Kamilla kívánságát!


Dr. Kántor Katalin
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2023.09.10.

ANNA (6 éves, HAJDÚBÖSZÖRMÉNY)


Anna szereti az állatokat. Többször járt már a Nyíregyházi Állatparkban, hogy minél közelebbről megismerkedhessen az állatok életével. Vágya az volt, hogy olyan területekre is benézhessen, ahova a „hétköznapi” látogatók nem juthatnak be.

A Csodalámpa Alapítvány megszervezett a kislánynak egy 3 órás privát túrát, melynek keretében golf autóval bejárhatta az állatparkot, közelebbről megismerkedhetett a makikkal, és egyedülálló élményként etethette az elefántokat. Mindez a fóka show-val kiegészítve, felejthetetlen élménnyé tette a délutánt Anna számára.
Köszönjük a Sóstó Zoo - Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. támogatását!


Dr. Kubinyi Erika
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2023.09.10.

Kitti (9 éves, Budapest)

Kittinek mostanában sokszor kell kórházban lennie, távol az ikertestvérétől és a kisebb testvérétől.

Sokszor legózik velük és együtt játszanak a Barbie babáikkal. Az udvaron pedig együtt bicikliznek és rollereznek. Kitti sportol is, karatézik, már citromsárga öves.

A Csodalámpa Alapítványtól egy Samsung mobiltelefon volt a kívánsága, hogy távolról is tarthassa a kapcsolatot a testvéreivel, az osztálytársaival és a csapattársaival.

Az Eötvös József Gimnázium kis csapata adta át Kittinek az áhított mobiltelefont a kórházban, amivel bearanyozták a kislány napját.

Köszönet az Eötvös József Gimnázium diákjainak, tanárainak és szülői munkaközösségének, valamint magántámogatóinknak, akiknek összefogásával valóra válthattuk Kitti kívánságát!Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.09.20.


LEONARD RAJMUND (6 éves, PÉTERVÁSÁRA)Leonard Rajmund egy bájos 6 éves kicsi fiú. Nagyon kedves, kiegyensúlyozott gyermek. Inkább a szabadban szeret játszani, de ahogy bekerült a kórházba, onnantól fogva nagyon kevés időt tudott a kertben játszani, szaladgálni. Leonard szeret meséket is nézni, de sajnos a kórházban csak az édesanyja telefonjáról tud netezni, viszont arra a telefonra nem sok mesét lehet letölteni.

Mivel még elég sok időt kell Leónak kórházban töltenie azért nagyon szeretett volna egy tabletet, hogy kellemesebben teljenek a kórházban töltött napok, hetek. Nézhessen meséket, hallgathasson zenét, - mert azt is szereti - és játszhasson a kedvenc NET-es játékaival. Ezen kívül láthassa és beszélhessen az otthon maradt tesókkal és az apukájával. Leo szerint mindezekre a dolgokra nagyon jó lehet egy tablet! Ezért a Csodalámpa Dzsinnjétől kért is egyet.

Kicsi Leo!
A Te kérésedet is meghallotta és teljesítette is a Dzsinn! Azt kívánjuk, hogy légy mindig ilyen vidám és mosolygós, és gyógyulj meg minél hamarabb!


Köszönjük a Hesse Trade Kft. ismételt támogatását, mellyel valóra válthattuk a kisfiú vágyát.


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság koordinátor
Miskolc, 2023.09.11.

LÉNÁRD (5, DUNAHARASZTI)Amikor megérkeztem a kórházba, Lénárd még álmosan pislogott az ágyból. Amikor azonban meglátta, hogy mi van a kezemben, és elmondtam, hogy neki hoztam ajándékot, azonnal mosolyogni kezdett.

Megfogta a dobozt, forgatta és közben elmesélte, hogy milyen régóta szerette volna megkapni a Nintendót, és amikor majd hazamegy a kórházból, azonnal játszani fog vele. Amíg bent voltam nála, addig csak mosolygott, néha csak a szeme, hiszen látszott rajta a kezelés miatti fáradtság, de nagyon örült az ajándéknak.

Ő és édesanyja nagyon köszönte az alapítványnak és a támogató cégnek, hogy teljesítettük a kívánságát.


Köszönjük a Plazmaszolgálat Kft. segítségét, mellyel teljesíthettük Lénárd kívánságát.


Solti Ferencné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.09.05.

ATTILA DOMINIK (16, NYÍREGYHÁZA-OROS)

Attila a 16 éves fiú, 2022 novemberében nehéz operáción esett át, azt kívánta a Csodalámpától, hogy el tudjon menni Monzába, a Forma 1-re.

Már rögtön az utazás elején Attila el volt kápráztatva, mivel a többi utas felszállása előtt a Wizz Air személyzete körbemutatta neki kívülről - belülről a repülőt. Beülhetett a pilótafülkébe is és feltehette az összes kérdéseit a pilótáknak, amíg a többi utas el nem foglalta a repülőn a helyét. Még ajándékcsomagot is kapott a Wizz Air csapatától Attila, aminek nagyon őrült.

Miután megérkeztünk péntek reggel Milánóba, és elfoglaltuk a szobáinkat a szállodában, rögtön nekivetettük magunkat, és elindultunk Monzába a Forma 1 helyszínére.Ott azután Attiláról nem lehetett levakarni a füléig érő mosolyát. Pénteken szabadedzés volt, Attila nagy izgalommal kísérte végig a Forma 3, Forma 2 és Forma 1-es edzésköröket. Szuper helyünk volt a három napra a pályánál, pont a célegyenes előtt ültünk egy fedett lelátón, és még az utolsó kanyart is tökéletesen beláttuk.

/ 10
Szombati nap nagy részét városnézéssel töltöttük, mivel Attila még nem járt Milánóban, és meg szerette volna nézni. Felmásztunk a Milánói dóm tetejére, megnéztük a Galleria Vittorio Emanuele II bevásárlóközpontot, átsétáltunk Milánó hangulatos utcáin és kikötöttünk a Sforzescoi kastélynál. Közben ebédeltünk egy jót és Milánó egyik legjobb fagylaltozójában is jártunk.

Végül eljött a 3. nap legizgalmasabb napja, a futam napja vasárnap. Korán felkeltünk és már reggel 8:30-kor a Forma 1 pályán voltunk . Megnéztük a Forma 3 futamot, majd átsétáltunk a Fanszone-ba, ahol régi Forma 1-es autókat láthattunk és különböző játékokat próbálhatott ki Attila. Ezután megnéztük a Forma 2-es futamot, majd a Forma 1 versenyzői felvonultak a nézőknek.

Pontban 15 órakor pedig elrajtoltak a versenyzők, és nagy izgalommal néztük, ahogyan elszáguldanak előttünk.

Igaz, Attila a Mercedesnek szurkolt, ezen belül is Hamiltonnak, aki most nem teljesített olyan jól a futamon, mégis Attila nagyon élvezte a verseny minden percét. Miután vége lett a futamnak, a szervezők megnyitották a nézők előtt a pályát, így mi is le tudtunk menni a rajtvonalhoz és karnyújtásnyira voltunk a lelátótól, ahol a díjátadó volt. Mi is a tömeggel együtt ünnepeltük az első három helyezettet. Az esemény után még volt alkalmunk átsétálni a régi Forma 1-es pályára, ami arról volt híres, hogy a pálya egy része meg volt dőlve, amin Attila le is csúszott.

A csodálatos utunkat pedig egy vacsorával zártuk, ahol jóízűen átbeszéltük a hétvége történéseit.

Szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Zrt-nek, az Ibis Milano Ca Granda Hotelnek, a Nu Skin Eastern Europe Kft.-nek, a Budapesti Értéktőzsde Zrt.-nek, az ibis Styles Budapest Airport-nak, magántámogatóinknak, köztük Évának, hogy ekkora örömet szerezhettünk Attilának.Gergely Anna
kívánság-koordinátor
Monza, 2023. 09.03.


ÁDÁM (7 éves, ESZTERGOM)Ádám egy laptopot kért a Csodalámpa Alapítványtól, hogy könnyebb legyen számára a tanulás a kórházi tartózkodása alatt.

Weisz Fanni bejegyzéséből idézünk:

„A hét éves Ádám egy igazi kis HŐS. Rendületlenül küzd, hogy újra egészséges lehessen. Ami nekünk természetes, azért neki külön küzdenie kell. De szerencsére kitartása, édesanyja gondoskodása és a gyermekkórház dolgozóinak munkája segítségével a gyógyulás útjára lépett.

A kórház lehetőséget biztosít, hogy a hosszú időt kórházban töltő gyermekek, ne maradjanak ki az iskolai tanulmányaikból, sőt ugyanúgy vizsgázhassanak, mint kórházon kívül élő társaik.

Ádámnak kitűnő lett a bizonyítványa és nagyon szeretett volna egy laptopot, a tanuláshoz.
A Csodalámpa Alapítvány segítségével ez az álma megvalósulhatott.”


Köszönjük a támogatást a Lenovo Technology B.V.-nek, mellyel megvalósulhatott Ádám kívánsága és köszönjük Weisz Fanninak a kedves sorokat, akinek segítségével megleptük Ádámot a nagy napon!


Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.08.17.

Imre (17 éves, Kunszentmiklós)

Imrét minden érdekli, ami számítógéppel kapcsolatos. Otthonosan mozog a programozás területén, szeret különféle tervezőprogramokkal rajzolni. Mérnök szeretne lenni, így nem meglepő, hogy kívánsága egy számítógép volt.
Használd egészséggel Imi, és valósítsd meg álmodat!

Köszönjük a Henkel Magyarország Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük a nagyfiú kívánságát.


Russayné Szabolcsik Ildikó
kívánság-koordinátor
Pécs, 2023.08.17.

Balázs Bence (9 éves, Debrecen)

Betegségéből adódóan Balázsnál gyakran előfordul, hogy online kell tanulnia.
Német-magyar kéttannyelvű osztályba jár, és nagyon szeretett volna egy laptopot, nehogy véletlenül lemaradjon a tanulásban.
Használd egészséggel Balázs, tanulásra és szórakozásra is!

Köszönjük magántámogatóinknak, hogy segítségükkel valóra válthattuk a kisfiú kívánságát.


Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2023.09.04.

Marcell (14 éves, Hosszúpályi)

Marcell kívánsága egy laptop volt, melyet sokrétűen használhat: filmeket nézhet rajta, zenét hallgathat, játszhat, szörfözhet a neten.
A nagyfiú boldogan vette át ajándékát, és alig várta, hogy beüzemelhesse az áhított készüléket.


Köszönjük a Nu Skin Eastern Europe Kft. támogatását, mellyel valóra válthattuk Marcell kívánságát!


Peltekianné Cseke Otília
kívánság-koordinátor
Hosszúpályi, 2023.08.16.

ERIK (3 éves, BUDAPEST)


Erik sok időt tölt kórházban és a Csodalámpától az volt a kívánsága, hogy a Balatonnál tölthessen el néhány napot a szüleivel, ahol lehet pancsolni és sokat játszani.

A Danubius Hotel Annabella***Superior a legjobb választás volt Erik számára, hiszen közel volt a Balaton part és a szálloda saját medencéjéből sem lehetett Eriket kikönyörögni.

Az időjárás is kegyes volt Erikhez, a nyár utolsó forró napjait tölthette Balatonfüreden.


Köszönjük az Danubius Hotels Group támogatását, mellyel teljesíthettük Erik kívánságát.


Icsó Klára
kívánság-koordinátor
Balatonfüred, 2023.08.26.

DÁVID ISTVÁN (8 éves, SOMOGYVÁR)


Dávid most kezdi a 2. osztályt. Érdeklődő, kedves kisfiú, aki szabadidejében sokat legózik. Vágya az volt, hogy családjával együtt ellátogathasson a nyíregyházi LEGO Gyárba.

Nagyon szeret különböző LEGO játékokkal játszani és bármit szívesen épít belőlük. Kíváncsi volt a gyártás minden apró részletére. Lelkesen járta végig a gyár látogatható részeit és figyelemmel kísérte a gyártási folyamatokat.

A túra végén újabb meglepetés érte a kisfiút, aki örömmel fogadta a LEGO ajándékát.


/ 5
Köszönjük a Magyar Export-Import Bank Zrt.-nek és a LEGO Manufacturing Kft.-nek, hogy valóra válthattuk Dávid kívánságát!


Kanyári Liza
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2023.08.25.

ANNA (3 éves, KŐRÖSTETÉTLEN)


Anna egy cserfes kislány, aki nagyon szereti az állatokat. Lakóhelyén már volt lehetősége többféle háziállatot megismerni és megsimogatni őket. A Csodalámpától az volt a kívánsága, hogy eltölthessen pár napot a Nyíregyházi Állatparkban, hogy vad- és exotikus állatokat is megismerhessen.

Néhány sort közlünk Anna anyukájának köszönő leveléből:

Nagyon szépen köszönjük a nyaralást Nyíregyházán. Csodálatos volt minden, az állatkert, a szállás, az ételek. Anna nagyon jól érezte magát a hőség ellenére. A hotelben volt egy játszószoba is, és kinti játszótér, Anna mindent felfedezett és kipróbált… és hatalmas örömünkre Anna az állatkertben lévő cumi fára felakasztotta a cumiját és azóta nem cumizik. A kórházi kezelések alatt sajnos nagyon sokat cumizott, az nyugtatta meg és most sikerült tőle megválni. 😀

Minden nap megnéztük a fóka showt is, hatalmas élmény volt.

Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent!
Köszönjük magántámogatónk, Ildikó segítségét, mellyel valóra válthattuk Anna kívánságát.


Kanyári Liza
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2023.08.26.

ZSANETT (16 éves, SZENTES)
upload:Beszamolok/5276_Zsanett1.webp
Zsanett kívánsága a Csodalámpától egy okostelefon volt, ami nagyon nagy segítség számára, mert Budapestre jár iskolába. Ezzel a Xiaomi készülékkel most már a távolból is tudja tartani a kapcsolatot a családjával és a bartánőivel is.

Zsanett nagyon örült a fehér, lányos színű mobiltelefonjának, amelyen ezentúl a kedvenc zenéit is bárhol meghallgathatja.


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatását,
mellyel teljesíthettük Zsanett kívánságát!


Dr. Kapás Ferenc
kívánság-koordinátor
Szentes, 2023.08.04.

Lívia (8 éves, Dunaújváros)


Lívia szeret aktívan élni, többféle sportot űz: rendszeresen úszik és biciklizik.
Sokat olvas, főleg állatokkal kapcsolatos gyerekkönyveket. Neki is van egy kutyusa, szabadidejében spánieljével, Harryvel is játszik.
Sajnos betegsége miatt szüksége volt egy speciális, kézzel hajtható triciklire, hogy továbbra is kerekezhessen a családjával együtt.
A Csodalámpától egy ilyen tricikli volt a kívánsága, melyet már nagyon várt és mióta megkapta, minden nap közlekedik vele.

Köszönjük magántámogatóink segítségét, mellyel teljesíthettük Lívia kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.08.28.

LILLA ÉVA (5 éves, GÖDRE)Lilla nagyon szeret énekelni, szívesen szerepel is, így egy különleges kívánsággal fordult a Csodalámpához. Azt kérte, hogy a Unique együttes profi zenészeivel közösen készítsenek egy saját dalt neki, amit persze fel is énekelne egy stúdióban az együttes énekesnőjével, Völgyesi Gabival. Gabi rögtön igent mondott a felkérésre, és még Lilla 6. születésnapja előtt sort kerítettünk erre az egyedi kívánságteljesítésre.

Gabi, Eszter és Ádám már előre dolgoztak, így érkezésünkkor a dalszöveg és a zenei alap is nagyjából készen volt. Mielőtt belevágtak volna a „munkába”, Lilla bemutatta, hogy nem csak a zenében tehetséges, hanem ügyesen tud bukfencezni, spárgázni és hídba lemenni, majd egy kicsit zongorázott és a dobot sem hagyhatta ki. Elmesélte, hogy zeneiskolában fog szeptembertől tanulni. Ezek után elkezdték a hangszálakat bemelegíteni, és Gabi elénekelte Lillának, nagyjából hogy fog hangzani a dal. Miközben a szöveget finomították, az örökmozgó kislány pörgött, forgott, majd egyszer csak elkezdte sorolni, hogy melyik sorban mit kellene módosítani a dalszövegen.

Amikor véglegesítették a szöveget, dallamot, ritmust, Lilla, mint egy profi énekes, kiküldött minket a szüleivel, testvérével a stúdióból, hogy teljes csendben készülhessen a felvétel. Pár perc alatt felénekelte Lilla a saját részét, már csak az utómunkák voltak hátra. Amint az a kisfilmben is hallható, egy igazi sláger készült ezen a délelőttön.


Köszönjük a Danubius Hotels Group-nak, hogy a Danubius Hotel Arena szállodában 2 éjszakára szállást és reggelit biztosítottak Lillának és családjának, valamint a Henkel Magyarország Kft.-nek, hogy segítségükkel teljesülhetett Lilla nagy álma!


Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023. 08.10.


Köszönő emailt kaptunk Lilláéktól:

Kedves Éva és Bea!

Ezúton is nagyon szeretném megköszönni Lilla és az egész családom nevében azt a sok kedvességet, és segítséget, amit kaptunk, hogy Lilla kívánsága teljesüljön, igazán nagyon hálásak vagyunk mindenért. Lilla már nagyon várta, hogy mehessen találkozni Gabival és énekelhessen, mindennap emlegette, szerintem mindenkinek elújságolta, akivel találkozott, és számolgatta, hogy hány napot kell még aludnia addig, amíg Gabival találkozhat. Már előre is nagyon büszke volt rá, hogy lesz egy saját dala.

A szállásunk is nagyon szuper volt, köszönjük szépen a segítséget ebben is, illetve a Danubius Hotelnek is, hogy lehetővé tették, hogy ezt a pár napot ott tölthessük. Szuper szobáink voltak, finomakat ettünk, a gyerekek nem is nagyon akartak kiköltözni, még simán maradtak volna, annyira jól érezték magukat. És szuper volt így, hogy összenyitható szobákban voltunk, külön a gyerekek és mi, azt kifejezetten élvezték, hogy ott is ilyen önállóan lehettek.

A találkozás a Unique együttessel meg egyenesen fantasztikus volt, Gabi, Ádám és Eszter is nagyon kedves és türelmes volt, és valamennyien végtelenül profik. Lillának nagyon tetszett az egész stúdiózás, nagyon megszerette Gabiékat. Igaz, az éneklésnél nem a teljes dalt Lilla énekelte fel, mivel ott a helyszínen annyi sok élmény érte hirtelen, hogy mindent meg kellett vizslatnia, és tornabemutatón át hangszer-próbálásokon keresztül minden is volt, így tulajdonképp a dal jó részét Gabi énekelte, Lilla pedig a refrént, de nagyon szuperül sikerült így is. Természetesen mire kijöttünk a stúdióból, már magától énekelte a dalocskát. Maga a dallam és a szöveg is profi és nagyon tetszik mindannyiunknak, igazán fantasztikus munkát végeztek Gabiék és Eszter, amellett, hogy végig tüneményesek voltak Lillával.A Budapesten eltöltött napok többi része is egyébként fantasztikusan sikerült, igyekeztünk ezt a néhány napot tartalmasan olyan programokkal eltölteni, amik Lilla számára izgalmasak és érdekesek, így beutaztuk a várost, metróztunk, siklóztunk, sétáltunk a várnegyedben, és természetesen játszóházba is el kellett menjünk.

Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent.

Köszönettel és üdvözlettel: G………. Éva

LÁSZLÓ (9 éves, VÁL)


Lacival és kedves családjával a Danubius Hotel Bük szálloda aulájában találkoztunk a reggeli után, hogy aztán kezdődhessen számukra a nap.

Megtudtuk, hogy Laci szeptembertől 3. osztályba megy. Az eleinte izguló kisfiú hamar feloldódott, és boldogan mesélte, hogy szereti a várakat. Idén már jártak Egerben, itt Vas vármegyében pedig a kőszegi várat látogatták meg. Maga Kőszeg város is nagyon tetszett a családnak. Kérdésünkre a szülők elmondták, hogy a csütörtöki napra meglepetést tartogatnak a gyerekeknek, így nem is firtattuk tovább, nehogy lelepleződjön a meglepi.

Megtudtuk, hogy Laci a vízi játékok közül nem kedveli a csúszdát, de nagyon jól érzik magukat Bükön. A reggeli is nagyon finom volt, sok finomság közül választhattak a gyerekek. A szálloda előtti fényképek már igazán oldott hangulatban készültek.


Köszönjük az Danubius Hotels Group támogatását, mellyel valóra válthattuk Laci kívánságát!


Ludvigné Serfőző Csilla
kívánság-koordinátor
Bük, 2023.08.17.

JÁNOS (13 éves, BÉKÉS)János nagy és eddig elérhetetlen vágya volt, hogy PlayStation gépen játszhasson.

A Csodalámpától egy PS5 volt a kívánsága, melyet az otthonukban adhattuk át Jánosnak, aki nagyon nagy örömmel bontogatta ki a csomagolásból a játékát.


Köszönjük a Thermal Hotel Visegrád és magántámogatóink
segítségét, mellyel teljesíthettük János kívánságát.


Dr. Kapás Ferenc
kívánság-koordinátor
Békés, 2023.08.03.

GERGŐ (11, GYÖMRŐ)Gergő nagy álma volt, hogy közelről láthassa az augusztus 20-i tűzijátékot. Álma a Csodalámpa Alapítvány és a Budapest Marriott Hotel segítségével valóra vált.

Este 7 órára érkezett meg a szüleivel és a kishúgával a Marriott szálló előcsarnokába, ahol már várták és azonnal bevezették a családot a szálloda éttermébe. A fantasztikus panorámás, Dunára néző ablaknál kaptak helyet.

A szálloda vezetősége egy svédasztalos vacsorára is meghívta a családot, hogy minél kellemesebben teljen a várakozás. A menüben szerepelt minden, mi szem szájnak ingere, így ezt a lehetőséget ki is használták, mert igyekeztek minden finomságot megkóstolni. Egy fiatal pincér leste a kívánságokat, rendszeresen megjelent az asztalnál, hogy mit kérnek, mit hozzon, mivel „kényeztetheti” a családot. Aztán amikor már szinte semmi sem fért a gyerekekbe, egyszer csak lekapcsolták a villanyokat és megkezdődött a várva várt tűzijáték.

Gergő ámulva nézte a színes fényeket, a gyönyörű formákat kiadó robbanásokat, a fényfestést, a lézershowt. Hangos volt a petárdák durranása, de ez őt egy cseppet sem zavarta, csak nézte, nézte a fényes robbanásokat.
Teljesült az álma és boldogan feledkezett bele a színes formákba. Lesz mit mesélni az iskolában majd szeptember elején...

Köszönjük a Budapest Marriott Szálloda vezetőségének, Arne Klehn úrnak és kollegáinak Budapest Marriott Hotel nagylelkű támogatását, mellyel való válthattuk Gergő álmát.
Solti Ferencné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.08.20.

DORINA (10 éves, MEZŐTÁRKÁNY)Dorinával való találkozásomkor nem csak az izgatottsága, az öröme és a hálája (jó párszor megköszönte az ajándékot) ragadott meg, hanem az az erős lélek, aki benne lakik.

Dorina nagyon szeretne nem magántanulóként iskolába járni, hanem úgy, mint a többi gyermek. A Csodalámpa Dzsinnje által teljesített tablet Dorina kikapcsolódását is szolgálja majd, valamint segítségére lesz az iskolai felkészülésben is, ami láthatóan fontos volt Dorina számára. Amíg beszélgettünk, nem a tablet beállításaival foglalkoztunk, és meglepő volt számomra Dorina türelme és fegyelmezettsége. Ugye, hogy érthető lett volna, ha az izgatottságának és kíváncsiságának teret enged? Azóta már biztosan megtörtént ez is.

Kívánunk Dorinának teljes és gyors gyógyulást, sok szép élményt és örömöt az életében.


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatását,
segítségükkel teljesülhetett Dorina kívánsága!


Papné dr. Kiss Edit
kívánság-koordinátor
Mezőtárkány, 2023.08.19.

Archívum


Belépés