Beszámolók

Moustafa (16 éves, Zsámbék)Musztafa kívánsága egy ezüstszínű iPhone telefon volt. Csodálkoztam is, hogy egy ilyen nagyfiúnak még nincs telefonja, de elmesélte, hogy a vidéken élő barátnőjének adta a sajátját, hogy tudjanak majd beszélgetni.

A dzsinn nem késlekedett sokáig, így nov.18-án sikerült egy kontrollvizsgálat alkalmával találkozni a nagyfiúval, sőt Garami Miklós doktor úr vállalta, hogy átadja Musztafának a telefont.

Izgatottan vártuk a nagy eseményt, ahol a „főszereplő” boldog mosollyal, de kissé meghatódva mondott köszönet.


Köszönjük a Schneider Electric támogatását, Garami Miklós doktor úr személyes jelenlétét a kívánságteljesítésen!


Dr. Jenei Tiborné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019. november 18.

Levente (17 éves, Dédestapolcsány)


Sajnos a betegség, a hosszú kórházi kezelés mellékhatása nagyon zárkózottá tette a kamasz nagyfiút. Tehetetlenségével nagyon nehezen küzd meg. Éppen ezért volt nagy „csoda”, hogy megtörtént az áttörés, amikor a Csodalámpa segítségével álmai telefonját megkapta…

Az addig rosszkedvű fiú végre elmosolyodott, és lelkesen kezdte mesélni a telefon szuper funkcióit, és hogy mi mindenre lesz vele képes.

Köszönjük, hogy Levi, a szülei és mi, az ápolásában részt vevők is részesei lehettünk ismét egy „csodalámpás” varázslatnak!


Köszönjük, hogy a Lenovo Magyarország jótékony Csodabogár eseménye kapcsán a cég és a magyar Counter-Strike e-sport közösség adományából teljesülhetett Levente álma!


Sallai Anita
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2019.12.03.

József (16 éves, Hajdúbagos)


József betegsége miatt sok időt tölt kórházban, ezért egy telefont kért a Csodalámpától, hogy gyorsabban teljen az idő, tudjon zenét hallgatni, játszani, kapcsolatot tartani családdal, barátokkal.

A klinikán volt, amikor megleptem az ajándékával. Már nagyon várta, és amikor kibontotta, azt mondta: ez jobb, mint amiről álmodott.


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde támogatását!


Miholecz Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2019.12.09.

Gábor (3 éves, Homokkomárom)


Amikor a Dzsinn és az Emberek összefognak!

Mennyi az esély arra, hogy egy beteg kisfiú esetét ugyanazon a napon két különböző ember jelezze felém? Egyik a párom lánya, aki tornáztatja Gáborkát, a másik Gáborka nagypapája. A nagypapa az ortopédia osztályra került, ahol én dolgozom. Az éjjeli szekrényén egy kis figura állt. Gondoltam, hogy az unoka bízta rá a nagypapát kis kedvencére, könnyes szemekkel mesélte el történetüket, ugyanazt a történetet, amit reggel már hallottam a gyógytornásztól.

Egy nap, pár óra különbséggel ugyanaz a diagnózis, ugyanaz az életkor? Ez nem lehet véletlen! Mikor megnéztem az adatokat, láttam, hogy ugyanarról a Gáborkáról van szó. Nagy örömmel újságoltam a nagypapának, hogy a Csodalámpa Alapítvány jóvoltából a kisfiú egyik álma teljesülhet. Megtudtam, a kisunoka imádja a munkagépeket, rengeteget épít, markolózik.

Valóban a kérése is ez lett, egy igazi homokrakodó, amire ő is ráülhet, és igaziból is dolgozhat vele. A kérésből az adományozó segítségével hamarosan megvalósult álom lett. Egy vasárnap délután találkoztunk a családdal. A rakodó összerakása alatt Gáborka nagyon türelmesen játszott a családi ház udvarán. Nem nyafogott, nem kérdezgetett, várt, míg a felnőttek elkészültek. Megkérdeztem, hogy ilyen türelmes kisfiú mindig? Igen, a betegség türelemre tanította. Még csak három éves és már túl van egy nagy küzdelmen. Láttam olyan képet róla, ahol csak ülve játszott, mert felállni sem tudott.

Régen volt, vagyis nem is olyan rég! De lássuk a jelent… Elkészült a nagy mű, végre kipróbálhatta. Estig nem lehetett behívni a lakásba, kiélvezte a Dzsinntől kapott ajándékot, rácsodálkozott, ha unatkozna… rádió is van benne!

Ezt a történetet, amikor abba a korterembe lépek, el szoktam mesélni a betegeknek. Felnőtt, sokat látott, sok mindent megélt férfiak hallgatják. Szemükben csillog a könny. Látod Dzsinn? Ezért is érdemes! Örömet szerezni egy kisfiúnak, aki megérdemli a küzdelméért is, a szülőknek, a családnak, akik példásan mellé álltak, nekünk, Csodalámpásoknak, akik osztozunk az örömükben.

És örömet és hitet adni azoknak, akik hallgatják vagy olvassák ezt a történetet.
Köszönjük a Schneider Electric támogatását!


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Homokkomárom, 2019.11.17.

Félix Dániel (8 éves, Budapest)


Félixszel először a klinikai játszóházban találkoztam, ott is éppen valami nagy munkában volt, rajongásig szeret barkácsolni, és amikor nem kell az ágyban feküdnie, minden lehetőséget kihasznál alkotói tehetségének kibontakoztatására. Amikor megláttam, milyen komolyan dolgozik, szinte már tudtam is, hogy a kisfiú mit fog kérni a Csodalámpától… és nem tévedtem.

Félix egy hatalmas Terepjáró LEGO-ra vágyott, amit majd a tesókkal "percek alatt összerak" .

A kis kamaszt a kórházi kezelés alatt leptük meg a hatalmas dobozzal, az ajándékot támogatónk, a BNP Paribas képviseletében két fiatalember, Menczel Péter és Megyeri Márton adták át. A fiúcska nagyon meg volt lepve, talán még ő sem gondolta, hogy ilyen hatalmas dobozban lapul álmai terepjárója.

A két fiatalember legalább olyan kíváncsi volt, mint Félix, így a három férfiú azonnal hozzákezdett a kicsomagoláshoz. Hatalmas színkavalkád tárult elénk, megszámlálhatatlan mennyiségű alkatrész került szétterítésre az ágyon és egy hatalmas könyv, ami bizony nagy segítség lesz a terepjáró összerakásában. Félix elárulta, hogy azért nem egyedül fog megbirkózni az óriási feladattal, hanem a tesók is segítségére lesznek a komoly munkában.

Reméljük, hamar elkészül a terepjáró, mert mi is szeretünk hegyen-völgyön át kocsikázni, és csak remélni merjük, hogy Félix meghív minket is egy körre.

Drága Félix, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a játékban, sok-sok kilométer levezetését a terepjáróval...igaz csak távirányítóval, de azért mégis!


Köszönjük a BNP Paribas Magyarország támogatását!

Köszönjük Menczel Péternek és Megyeri Mártonnak, hogy személyesen részt vettek a kívánság teljesítésénél!


Sipos Zsuzsanna és Beregi Györgyi
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2019.12.09.

Bence (15 éves, Nyírkércs)


A középiskolás Bence nagyon szereti a számítógépes játékokat, mind korosztályából oly sokan.

De nem mindenki olyan előrelátó, hogy az egészségével is törődik. De Bence igen, gondolt erre, szeretne egy kényelmes székből játszani, mivel néha órákig folytatódnak ezek a „meccsek”.

Így alapítványunktól egy komoly GAMER széket kért, amit az íróasztalához elhelyezve igazán jól ki tud majd használni, játékra és tanulásra is.

Gyógyulást és sok sikert kívánunk mind a két területen!


Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest támogatását!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2019 december 3.

Alexander (17 éves, Budapest)Mint a nagyfiúk általában, Alex is nagyon szereti az autókat, így minél előbb szeretett volna jogosítványt is.

Miután elvégezte a KRESZ- tanfolyamot, már a vezetést gyakorolhatja.

A sikeres vizsgája után feltétlenül szeretnénk visszajelzést kapni, hogy gratulálhassunk neki a megszerzett jogosítványhoz!


We would like to thank Corinthia Hotel Budapest and its gracious guests for their generousity, attention and selfless help, that made this wish come true.

Köszönjük a Corinthia Budapest támogatását!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.08.02.

Marcell (6 éves, Komárom)


Marci egy csodaszép LEGO autóra vágyott, és nem is akármilyenre!

A kívánságteljesítésre a budapesti Szent László Kórházban került sor. Marci szemei a kezelések utáni fáradtság ellenére is felragyogtak, ahogy megpillantotta a LEGO-dobozt. A játék kibontása közben is fokozódott az izgatottsága, amikor a szüleivel megtippelték, vajon hány lépésből rakható össze az autó!

Csillogó szemmel kereste ki a katalógusból: több mint 500 illesztésre lesz szükség! Ígéretet kaptunk arra, hogy fotón láthatjuk majd a Marci által összeállított LEGO csodát!

Nagyon klassz érzés volt látni Marci örömét, hála az élményért!


Köszönjük a Nu Skin Eastern Europe Kft. támogatását, mely lehetővé tette, hogy Marci álma megvalósuljon.


Kiss Edit és Pap Ferenc
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2019.11.21.

Balázs (17 éves, Lesenceistvánd)


Balázs nagyon komoly beavatkozáson esett át, hetekig a steril boxban gyógyult. Nagyon izgultunk a nagyfiúért, hogy állapota minél előbb javuljon, hiszen nehéz heteket élt meg. Végre kinyílt a boxajtó, vagyis Balázs olyan jó állapotba került, hogy már nem kellettek a szigorú steril előírások, így megkaphatja a Csodalámpától kért laptopot.

Izgatottan készültünk a kívánságteljesítésre!
Balázs meglepődött, amikor beléptünk a szobájába. Szóhoz sem jutott, amikor átadtuk az ajándékot. Lassan, óvatosan bontotta ki, miközben azt mondogatta, hogy ő még sohasem kapott „új”ajándékot, mivel sok mindent örökölni szokott.

Mosolyogva simogatta a billentyűzetet, bíztatásunkra a gépet belehelyezte a laptoptáskába. Megható volt átélni ezeket a perceket.


Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Pallag Erika
kívánság- koordinátor
Budapest, 2019.11.26.

Rajmund Keve (8 éves, Orgovány)


Rajmund nagyon jó tanuló, 4 testvérével él együtt, régi vágya, hogy egy saját tabletje legyen, amin meséket nézhet és videójátékokkal szórakozhat azokon a napokon is, amikor a kórházban kell lennie.

Rajmundot a nevelőanyukájával meghívtuk a Corinthia Hotel Budapest szállodába a III. jótékonysági rendezvényünkre, ahol 300 vendégünk előtt Geszti Péterrel a színpadon, közösen teljesítettük az álmát.

Egy nagyon vidám, huncut mosolyú kisfiút ismerhettünk meg azon az estén. S bár maszk volt a szája előtt, érthetően mesélte el nekünk, milyen játékokat keres majd meg a tableten, s hogy a kedvence az, amelyikben a rendőrökkel kell menekülni. Azt nagyon határozottan elmondta, nem szeretné másnak odaadni a tabletet, mert ő vigyáz rá és még sokáig szeretné használni.

Kívánjuk neked Rajmund, hogy minél előbb gyógyulj meg és a tableted a mesék és a játékok mellett segítsen a további sikeres tanulmányaidban!
(A fotó közzétételére nem kaptunk engedélyt.)


A vidám program rövid összefoglalója itt látható:

https://www.csodalampa.hu/csodalampa/Híreink/2019-12-02


Kívánság-koordinátorok:
Felkai Márta, Geszti Péter és 300 vendég
Corinthia Hotel Budapest
2019. november 23.

Márton (18 éves, Komló)


Egy nagyon érdekes kívánság átadásra mentem a komlói kórházba. Mártonnak egy különleges, nem szokványos kívánsága volt, amellyel sikerült mindenkit meglepnie.

Betegsége miatt sokszor megfordul a kórházban. A lépcsőház oldalfalai mállott, kopott, nagyon rossz állapotban voltak, ezért szerette volna, ha a Csodalámpa segítségével kifestésre kerülne. A Csodalámpa megszervezte a BlackRock Budapest cég néhány önkéntesével, hogy leutazzanak és kifessék a lépcsőházat.

A csapat korán reggel indult Komlóra, ahol a kórház főigazgató asszonya és kollégái nagy szeretettel fogadták őket. Délutánra a szorgos kezeknek köszönhetően megújultak a lépcsőház falai. Egy komoly fiatalembernek olyan önzetlen kívánsága volt, hogy az másoknak is szépet, örömöt szerezzen.

Márton kívánságával a kórház dolgozóinak és az ott megforduló többi betegnek teszi szebbé az ott eltöltött időt.


/ 4

Köszönjük a BlackRock Budapest és magántámogatóink segítségét!


Szabó László
kívánság-koordinátor
Komló, 2019.10.22.

Áron (6 éves, Budapest)


Áron ikertestvérének már teljesült a csodalámpás álma, amikor lovagolni vittük, sajnos korábban ő is megküzdött a súlyos betegséggel. A család épp csak túljutott ezen a nehéz szakaszon, amikor Áronnal is kórházba kellett menni. Mindkét gyerek nagyon szereti az állatokat és sokat sétálnak, kerékpároznak közösen a családdal.

Mivel Áron kinőtte a biciklijét, ezért határozott kérése volt a Csodalámpához: egy kék színű, csengős, kitámasztós bicajt szeretne.

A kisfiút az édesanyjával meghívtuk a Corinthia Hotel Budapest szállodába a III. jótékonysági rendezvényünkre, ahol 300 vendégünk előtt Geszti Péterrel a színpadon, közösen teljesítettük az Áron álmát. Kicsit korábban érkeztek meg, így egy szobában süteménnyel és üdítővel kínáltuk meg őket, hogy a kisfiú feloldódjon. Majd elérkezett a várva várt pillanat, s felhívtuk a színpadra.

Nagyon izgult, hiszen ennyi ember előtt még nem szerepelt, és a szemében is látszott, már alig várja, hogy hazavihesse a kétkerekűt, s akár a lakásban is, de minél előbb kipróbálhassa.

Kívánjuk neked Áron, hogy minél előbb gyógyulj meg és bicajozz sokat a Margitszigeten!A vidám program rövid összefoglalója itt látható:

https://www.csodalampa.hu/csodalampa/Híreink/2019-12-02


Kívánság-koordinátorok:
Felkai Márta, Geszti Péter és 300 vendég
Corinthia Hotel Budapest
2019. november 23.


Tamás Milán (15 éves, Hódmezővásárhely)


Tamásnak hirtelen súlyos betegséggel kellett megküzdenie, az amúgy aktív sportoló fiatalember szeptember óta a Kardiológiai Intézet lakója lett. Sokat beszélgettem vele arról, mi segítené itt a kórházban a mindennapjait. Kívánsága a Csodalámpa Alapítványtól végül egy laptop lett, amit tanulásra, játékra és filmnézésre szeretne használni.

Nagyon készültünk erre a kívánságteljesítésre, a kórházi osztályon szívrepesve vártuk a mai napot! A kis csapat az ajtóm előtt toporgott, mikor megérkezett kedves támogatónk, Nádas Gábor úr. Mindenki izgatott volt, csak Tamás nem tudott semmit az egész szervezkedésről.

Miután beöltöztünk steril ruhába, beléptünk az elzárt kórházi szobába. Tamás azonnal rájött, miért is jöttünk, már mosolygott is, boldog volt! Kibontotta a gyönyörű ajándékát, nagyon tetszett neki a laptop! A két férfiember jól elbeszélgetett, Gábor sok mindenről érdeklődött.

Szuper jó volt ez a kívánságteljesítés, megható és izgalmas. Meg is könnyeztem, és nem csak én…


Köszönjük a Thermal Hotel Visegrád támogatását, melynek segítségével Tamás álma is teljesülhetett!


Veres Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.11.15.

Diána (16 éves, Balatonfenyves)Diána szereti a természetet, a vizet, ami természetes, hiszen egy Balaton melletti településen él. Sokat gondolkodott azon, mi legyen a csodalámpás kérése, végül arra a döntésre jutott, hogy egy felfújhatós túrakajakot kér, amit családtagjaival együtt tud majd használni.

Egyelőre csak a kajak doboza mellett készült a fotó, de a nagylány alig várja a tavaszt, a jó időt, hogy kipróbálhassa a kétszemélyes kajakot.

Előre is jó időtöltést kívánunk, kedves Diána!


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a American International School of Budapest tanárainak, diákjainak és szüleiknek, hogy Máté kívánságát valóra válthattuk.


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2019.11.18.

Benett Gergely (4 éves, Érd)


Gergő hosszas gondolkodás után döntött úgy, hogy egy kerti játszóteret kér a Csodalámpa dzsinnjétől, három hintával, hogy végre együtt tudjon hintázni két fiútestvérével.

Az elkövetkező időszakban nehéz kezeléssorozat vár rá. Sajnos közben semmilyen külső kapcsolatot nem szabad ápolnia. Ezért nagyon nagy segítség lesz neki a kezelések elviselésében és a hosszadalmas felépülésben, hogy friss levegőn együtt tud majd játszani a testvéreivel.

Mialatt épült a hinta-csúszda rendszer, Gergő elmélyülten játszott. Így igazi meglepetés volt számára, hogy teljesült a kívánsága. Nincsenek szavak az örömére, a képek magukért beszélnek.

Édesanyja szerint a betegség kezdete óta nem látott a kisfia arcán ilyen boldog mosolyt! Mielőbbi gyógyulást kívánunk drága kicsi Gergő! Sok erőt a családnak is, hogy megőrizzék ezt a mosolyt!
Köszönjük Herendi Gábor támogatónknak, hogy a születésnapjára meghívott barátai és vendégei összefogásával teljesülhetett Gergő álma.


Benkóczy Márta
kívánság-koordinátor
Érd, 2019. november 8.

Zsolt Alex (7 éves, Budapest)Alex egy aranyos 7 éves kisfiú, aki egy kicsit már unalmasnak találja a kórházi kezelést, ezért elmondta édesanyjának, ő a Csodalámpa Dzsinnjétől egy tabletet szeretne kérni, talán ennek segítségével gyorsabban telnek a kórházban töltött napok, jobban el tudja ütni majd az időt.

A kívánság az Európa 2ooo Középiskola diákjait „találta meg”, akik egy jótékonysági séta keretében gyűjtöttek Alex tabletjére. A Tűzoltó utcai Klinikán az iskolát képviselő Szikora Georgina és Tokai Napsugár átadták a kisfiúnak a tabletet, aki olyan örömmel fogadta, hogy majdnem leugrott az ágyról. Anyukája utólag elmesélte, hogy Alex a tablettel aludt el aznap este.

Jobbulást kívántunk a kisfiúnak és még hasonló sok örömet!


Köszönjük az Európa 2000 Középiskola diákjainak, tanárainak és szülői munkaközösségének, akiknek összefogásával Alex álma is valóra válhatott!

Külön köszönjük a "Séta a beteg gyermekek álmaiért!" rendezvény támogató cégeinek is a segítséget.

Köszönjük továbbá magántámogatóink adományait.


Dr.Jenei Tiborné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.10.17.

Viktor (5 éves, Budapest)


Viktor, aki egy szörnyű betegség szövődménye következtében nem tudja élni a hétköznapi gyerekek mindennapjait, elektromos beülős autót kért a Csodalámpától. Szüleitől tudta, hogy érkezni fogunk ezen a délutánon, és nagyon izgult.

Amikor meglátta a gyönyörű FORD terepjárót, nagyon örült és csillogó szemekkel már be is szállt az új járművébe.

Kis gyakorlás és szülői segítség után már ment is körbe-körbe az autóval és boldogan fuvarozta a testvéreit. Biztosak vagyunk abban, hogy az autó sokáig Viktor kedvenc játéka lesz!


Köszönjük a Firstmed-FMC Kft. ismételt támogatását, Málnási Kingának, hogy személyesen képviselte támogatónkat ezen a kívánságteljesítésen!


Tihanyi Sándor
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.10.25.

Quan Zsolt (17 éves, Budapest)Zsolt okostelefonra vágyott, mert a régi telefonja elég elavult már. A nagyfiúval a Tűzoltó utcai Klinikán találkoztunk, a támogató céget képviselő Málnási Kinga jelenlétében.

Szívmelengető érzés volt Zsolt örömét látni, ahogyan felcsillant a szeme az ajándék megpillantásakor! Izgatottan bontotta a dobozt, majd boldogan forgatta a kezében a telefont, amire annyira vágyott!

Hálásak vagyunk, hogy az élmény részesei lehettünk!


Köszönjük a Firstmed-FMC Kft. ismételt támogatását!


Pap Ferenc és Kiss Edit
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2019.10.24.

Nikolasz (12 éves, Mohács)


Nikolasz egy nagy Lego City Rendőrállomás kért a Csodalámpától. Kezelése miatt nem mehet közösségbe, otthon kell tartózkodnia, ezért szeretett volna egy komoly LEGO-t.

Egy nagy doboz játékkal érkeztem, amit azonnal ki is bontott. Rengeteg kisebb csomag volt a dobozban. Elkezdte az első játékot összerakni. Édesanyja lapozta a termékfüzetet, Nikolasz pedig nagyon ügyesen pattintotta össze a különböző elemeket. Megvártam, amíg az első csomaggal végez, és én is rácsodálkoztam az elkészült munkára, na meg a kisfiú ügyességére!

Elégedetten mondta, hogy több napra megvan reggeltől estig az elfoglaltsága, remek időtöltés lesz. Megint nagyon jó helyre került a Csodalámpa Alapítvány ajándéka, reméljük sokáig öröme lesz benne.

Újból sikerült nagy mosolyt varázsolni egy beteg gyermek arcára!


A fennállásának 25. évfordulóját ünneplő LeasePlan Hungaria Zrt. különleges felajánlásként Csodabogár-regisztrációjával szeretne 25 gyerek kívánságteljesítéséhez hozzájárulni, melyből most Nikolasz álma válhatott valóra.

https://www.csodabogarak.com/Csodabogarak/Esemenyek/182


Szabó László
kívánság-koordinátor
Mohács, 2019.10.20.

Milán (3 éves, Székesfehérvár)


Október végén az utolsó olyan hétvége közeledett, amikor még jó időt jósoltak az előrejelzések. Szabadtéri programokhoz kiváló lehetőség. Péntek délután volt. Milán pont egy kezelésről érkezett haza. Nem igazán akart kimozdulni a házból még akkor sem, amikor megérkeztünk Sáhó Dániellel, a Process Solutions képviselőjével.

Éppen azon tanakodtunk, hogyan kellene kicsalogatni, hiszen nem tudott érkezésünk okáról. Ekkor egy kíváncsi kis kobak jelent meg a ház sarkánál. Azonnal elé siettünk és az ilyenkor jól működő varázsmondatokat és leleményes kérdéseket vetettük be. Az érdeklődését sikerült felkelteni. Elindultunk az autó felé, ahol a csomagtartóban egy valóságos „szörnyeteg” várta a kis harcost. Egy igaz Ford Ranger elektromos brutális fenevad, melyet Milán álmodott meg magának. De ebből mit sem sejtett a kislegény. Megkapta a szállító kombi kulcsát. Egy rövid gyorstalpaló során elsajátította a csomagtartó felnyitásának folyamatát és megnyomta a szükséges gombokat. A csomagtér ajtaja lassan elindult felfelé.

Milán a kerítés tetején ülve figyelte mi történik. Amikor meglátta és tudatosult benn mi van ott, az leírhatatlan volt. Talán még a fotók sem adják vissza igazán azt, ami az arcára volt írva. A szemem könnybe lábadt, mint ilyenkor mindig. Velem ellentétben Milánnak olyan széles és letörölhetetlen mosoly volt az arcán, ami belém égett örökre. Azonnal használatba vette az új autóját. Körültekintően ellenőrizte a csomagtartót, motorháztetőt, médiaeszközöket. Ezután beszállt, és kezdődött a kaland.

Kishúga is vele tartott, amit azért fontos megjegyezni, hiszen Milán teljesen saját gondolattól vezérelve kért olyan autót, ami kétszemélyes. Pontosan azért, hogy Noncsit mindenhová magával vihesse, ugyanis gyakran hiányzik neki. Nagy szív egy ilyen apró emberkében.

Csodálatos délután volt nem csak a gyerekeknek, hanem nekünk felnőtteknek is!
Köszönjük a Csodabogár Process Solutions Csapatának, hogy jótékonysági futásukkal ismét valóra váltották egy kisgyermek álmát! Hálásak vagyunk, hogy a csapat képviseletében Sáhó Dániel segített a szállításban és részt vett az ajándékozáson!


Tar Zoltán
kívánság-koordinátor
Székesfehérvár, 2019.10.25.

Archive


Log in