Beszámolók

GÁBOR (17 ÉVES, TISZABŐ)Gábor nagy álma volt, hogy közelről lásson repülőt, hogy érezhesse láthassa azt a hatalmas méretet és tömeget, mely emberek millióit repíti a világ minden pontjára. Még sosem repült, de még a repülőtéren sem volt ez idáig. A repülés az állapota miatt sajnos most nem volt lehetséges, de ezt leszámítva olyan különleges vendégként járhatta be a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret, ahogyan nagyon keveseknek adatik meg. A Wizz Air légitársaság és az Aeropark Budapest munkatársai (Zima Nikoletta és Kránitz Balázs) olyan programot állítottak össze Gábornak, mely felejthetetlen élményt jelentett a számára. Megnézhetett egészen közelről egy éppen szolgálatban lévő repülőgépet, átmehetett a leszállópálya alatti titkos alagúton, majd részese lehetett a leszállópálya közelében 2 repülőgép leszállásában, ami kb. 40 méterrel a feje felett ereszkedett le a közeli kifutópályára.
A Wizz Air egyik nagyon kedves pilótája, Tóvári Attila is csatlakozott a programhoz, akitől nagyon sok érdekességet is megtudott a repülőkről. Ahogy a reptérről is- köszönhetően az Aeropark Budapest idegenvezetőjének. Igazi kuriózumokat, érdekes történeteket meséltek, melyeket csak nagyon kevés gyermek hallhat. Saját sofőrje is volt, az AMS egyik kedves kollégájának, Fehér Gábornak a személyében. Amikor már azt hitte, hogy vége a programnak, akkor jött még a meglepetés. Egyrészt a kifutópálya összes fényét felkapcsolták neki, másrészről pedig torta gyertyákkal, ajándékok és kedves dallal köszöntés várta őt, hiszen Gábor másnap töltötte be a 17. évét. Szerintem ettől klasszabb születésnapi ajándékot nem is kaphatott volna.
Gábor nevében is köszönjük a Wizz Alapítvány vezetőségének, valamint Dávid Frenc úr és Müller Tibor úr kiemelkedő támogatását, segítségükkel egy újabb álom válhatott valóra!


Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.07.29.

TAMÁS (13 ÉVES, MEZŐCSÁT)

Barninak és Tominak ugyanaz volt a kívánsága, melyre mindketten két évet vártak nagyon kitartóan. Ezt az utazást együtt tettük meg a gyerekekkel és szüleikkel.

Már a várva várt indulás nagy napja előtt találkoztunk, mert repülőgépünk másnap nagyon korán indult és mindannyiunk Budapesttől több órányi autózásra lakik. Szerencsére lehetőségünk volt az estét a reptéri szállodában tölteni. Ott találkoztunk, megismertük egymást, és finom vacsoránk elfogyasztása közben egyeztettük a terveket, kérdéseket. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy nagyon várjuk az indulást és a ránk váró sok élményt.

A korai indulásunkban segítségünkre volt két nagyon kedves fiatalember is, akik a WizzAir-nél dolgoznak. Elsőként Bence volt a segítségünkre, akivel már előző nap telefonon egyeztettük, hogy hol és mikor találkozunk. Ő végigvezetett minket az ellenőrzésen, csomagleadáson és egészen a repülőhöz vezető buszig kísérte kis csoportunkat.

A meglepetés még csak azután kezdődött, amikor a kapitány bemondta a repülőn Barni és Tomi nevét, hogy őket külön üdvözli a fedélzeten. Ezután egy szintén nagyon kedves és segítőkész steward, Zsombor külön beszélgetett a két fiúval, és mindegyiküknek átadott egy-egy ajándékot a repülő teljes személyzete nevében, egy mindenki által aláírt csomagolásban. Nagyon megható volt, még a szülők számára is. Azt sejtettük, hogy tudnak rólunk, de egyikünkben sem merült fel ilyen mértékű szíveslátás.

Az odaútról annyit kell még tudni, hogy Tomi, és az anyukája is először repültek életükben. Természetesen sikerült úgy intézni, hogy Tomi ablak mellett ülhessen, és mivel elől ültünk, a szárny sem zavart be a tökéletes kilátásba és a tiszta ég miatt a felhők sem.

Megérkeztünk Párizsba, ahol még egyikük sem járt, így mindenki érdeklődve ismerkedett a nevezetességekkel mielőtt továbbindultunk Disneylandbe. Különleges élményt jelentett megpillantani az Eiffel-tornyot.

Disneylandbe az RER-rel utaztunk, ami egyenesen a célhoz repített minket. Megérkezéskor először is a „vonatból” kiszállva próbáltuk felfogni a hely nagyságrendjét. Egy nagy téren értünk ki, ahonnan a Disney Village-ből (Disney falu) próbáltunk eljutni a szállásig. Láttuk, hogy nagyon közel van a híres, nagy cél bejárata, valamint a Disney Studióé is (amiről pár nappal az indulás előtt nem is tudtam, hogy létezik), de mi egyelőre nem arra vettük az irányt.

A sokadik meglepetés a szálloda volt, pontosabban 3 szálloda állt egy tó partján, amiből az egyikben volt a szállás, mely tengerészeti tematikával volt berendezve (a másik a New York és szuperhős, a 3. pedig, az erdő-medve-természet…).
Ismét egy gyors pihenő, és kora délután elérkezett a várva várt „csoda”…, beléptünk Disneylandbe. Ami ott várt minket, arról mindenkinek csak elképzelései és fantáziái voltak. Szavakkal nehéz leírni, hogy mi várja ott az embert. Egyrészt rengeteg ember, másrészt gyönyörű épületek, mint ahogy én elképzelem a 20-as évekbeli kisvárost az USA-ban, tematikusan elrendezett parkrészek (vadnyugat, Aladdin, mexikói, kalózos-sziklás, kislányos, kisgyerekes, Star Wars-os…), és az egész közepén a Disney kastély.

A gyerekek elsőként az első nagyobb hullámvasutat célozták meg…, és azután a következőt, és az azutánit, és közben az apróbb látványosságokat is megnéztük, de néhány óra múlva már mindenkinek megvolt a kedvenc hullámvasútja, látványossága, és beszédtémája. Külön hullámvasút volt a bányában, mini-gőzmozdonyon, az Indiana Jones, ami fejen is állt, a Karib tenger kalózaié vízen ment, és a föld alatt, de a leggyorsabb…, anyukák rémálma egyértelműen a Star Wars-é volt, ami majdnem végig sötétben ment…
Estére mindenki élményekkel telve és fáradtan fogyasztotta el a svédasztalos vacsorát, ami közben megbeszéltünk a következő napot. Az volt a terv, hogy másnap a Disney Studiót látogatjuk meg, ami kicsit kisebb, mint Disneyland, és ott a Marvel hősök kaptak helyet, természetesen majdnem mindegyikhez tartozott egy hullámvasút is. Voltunk még a Rémségek tornyában, ami egy szellemlakta hotel elromlott liftjében játszódott…, itt megtudtuk, mi az a szabadesés, és a súlytalanság, jónéhány súlyos másodpercben.

/ 17Disneyland második estéjén mindenki eljött és megnézte az éjszakai show-t, ami este 11-kor van, minden nap. Mi arra jutottunk, hogy biztos azért ilyen későn, mert este 10-kor még bőven világos van. Az az élmény méltó lezárása bármilyen Disney napnak. A Disney figuráinak rövid történetét vetítették a kastélyra, amit szökőkút-játékkal és tűzijátékkal tettek mindenki számára felejthetetlenné, miközben természetesen végig mentek a filmzenék is.

Eljött a hazaút napja. Egy finom közös reggeli után megbeszéltük, hogy már mindenki ismeri a helyeket, útvonalakat, főbb látványosságokat, így ma külön megyünk arra a pár órára, ami még hátra volt a reptéri transzferbusz indulásáig. Volt, aki még egy utolsó nagy hullámvasútra vágyott, volt, aki a testvérének próbálta beszerezni Thor kalapácsát.

A hazaút rendben és gyorsan zajlott, már szinte mindenki rutinos repülő-utas volt és mindenki egyre többet gondolt arra, hogy milyen jó is lesz hazatérni és elmesélni a családnak ezt a hatalmas élményt, melyet szerintem nem is lehet ennyi idő alatt feldolgozni. Még nagyon sok idő után is mosolyt fog csalni az arcokra az emlékezés.


Hálásan köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Ltd. vezetőinek, földi és hajózó munkatársainak, az Euro Disney Associes S.C.A. WISH programjának, a Budapesti Értéktőzsde Zrt.-nek, az ibis Styles Budapest Airport szállodának, továbbá magántámogatóinknak, hogy valóra válthattuk Tamás álmát!
Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Párizs, 2022.07.24.


BARNABÁS (12 ÉVES, PAKS)


Barninak és Tominak ugyanaz volt a kívánsága, melyre mindketten két évet vártak nagyon kitartóan. Ezt az utazást együtt tettük meg, a gyerekekkel és szüleikkel.

Már a várva várt indulás nagy napja előtt találkoztunk, mert repülőgépünk másnap nagyon korán indult és mindannyiunk Budapesttől több órányi autózásra lakik. Szerencsére lehetőségünk volt az estét a reptéri szállodában tölteni. Ott találkoztunk, megismertük egymást és finom vacsoránk elfogyasztása közben egyeztettük a terveket, kérdéseket. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy nagyon várjuk az indulást, és a ránk váró sok élményt.

A korai indulásunkban segítségünkre volt két nagyon kedves fiatalember is, akik a WizzAir-nél dolgoznak. Elsőként Bence volt a segítségünkre, akivel már előző nap telefonon egyeztettük, hogy hol, és mikor találkozunk. Ő végigvezetett minket az ellenőrzésen, csomagleadáson és egészen a repülőhöz vezető buszig kísérte kis csoportunkat. A meglepetés még csak azután kezdődött, amikor a kapitány bemondta a repülőn Barni és Tomi nevét, hogy őket külön üdvözli a fedélzeten. Ezután egy szintén nagyon kedves és segítőkész steward, Zsombor külön beszélgetett a két fiúval, és mindegyiküknek átadott egy-egy ajándékot a repülő teljes személyzete nevében, egy mindenki által aláírt csomagolásban. Nagyon megható volt, még a szülők számára is. Azt sejtettük, hogy tudnak rólunk, de egyikünkben sem merült fel ilyen mértékű szíveslátás.

Az odaútról annyit kell még tudni, hogy Tomi, és az anyukája is először repültek életükben. Természetesen sikerült úgy intézni, hogy Tomi ablak mellett ülhessen, és mivel elől ültünk, a szárny sem zavart be a tökéletes kilátásba és a tiszta ég miatt a felhők sem.
Megérkeztünk Párizsba, ahol még egyikük sem járt, így mindenki érdeklődve ismerkedett a nevezetességekkel mielőtt továbbindultunk Disneylandbe. Különleges élményt jelentett megpillantani az Eiffel-tornyot.

Disneylandbe az RER-rel mentünk, ami egyenesen a célhoz repített minket. Megérkezéskor először is a „vonatból” kiszállva próbáltuk felfogni a hely nagyságrendjét. Egy nagy téren értünk ki, ahonnan a Disney Village-ből (Disney falu) próbáltunk eljutni a szállásig. Láttuk, hogy nagyon közel van a híres, nagy cél bejárata is és a Disney Studióé is (amiről pár nappal az indulás előtt nem is tudtam, hogy létezik), de mi egyelőre nem arra vettük az irányt.

A sokadik meglepetés a szálloda volt, pontosabban 3 szálloda állt egy tó partján, amiből az egyikben volt a szállás, mely tengerészeti tematikával volt berendezve (a másik a New York és szuperhős, a 3. pedig, az erdő-medve-természet…).
Ismét egy gyors pihenő, és kora délután elérkezett a várva várt „csoda”…, beléptünk Disneylandbe. Ami ott várt minket, arról mindenkinek csak elképzelései és fantáziái voltak. Szavakkal nehéz leírni, hogy mi várja ott az embert. Egyrészt rengeteg ember, másrészt gyönyörű épületek, mint ahogy én elképzelem a 20-as évekbeli kisvárost az USA-ban, tematikusan elrendezett parkrészek (vadnyugat, Aladdin, mexikói, kalózos-sziklás, kislányos, kisgyerekes, Star Wars-os…), és az egész közepén a Disney kastély.

/ 17A gyerekek elsőként az első nagyobb hullámvasutat célozták meg…, és azután a következőt, és az azutánit, és közben az apróbb látványosságokat is megnéztük, de néhány óra múlva már mindenkinek megvolt a kedvenc hullámvasútja, látványossága, és beszédtémája. Külön hullámvasút volt a bányában, mini-gőzmozdonyon, az Indiana Jones, ami fejen is állt, a Karib tenger kalózaié vízen ment, és a föld alatt, de a leggyorsabb…, anyukák rémálma egyértelműen a Star Wars-é volt, ami majdnem végig sötétben ment…
Estére mindenki élményekkel telve és fáradtan fogyasztotta el a svédasztalos vacsorát, ami közben megbeszéltünk a következő napot. Az volt a terv, hogy másnap a Disney Studiót látogatjuk meg, ami kicsit kisebb, mint Disneyland, és ott a Marvel hősök kaptak helyet, és természetesen majdnem mindegyikhez tartozott egy hullámvasút is. Voltunk még a Rémségek tornyában, ami egy szellemlakta hotel elromlott liftjében játszódott…, itt megtudtuk, mi az a szabadesés, és a súlytalanság, jónéhány súlyos másodpercben.

Disneyland második estéjén mindenki eljött és megnézte az éjszakai show-t, ami este 11-kor van, minden nap. Mi arra jutottunk, hogy biztos azért ilyen későn, mert este 10-kor még bőven világos van. Az az élmény méltó lezárása bármilyen Disney napnak. A Disney figuráinak rövid történetét vetítették a kastélyra, amit szökőkút-játékkal és tűzijátékkal tettek mindenki számára felejthetetlenné, miközben természetesen végig mentek a filmzenék is.

Eljött a hazaút napja. Egy finom közös reggeli után megbeszéltük, hogy már mindenki ismeri a helyeket, útvonalakat, főbb látványosságokat, így ma külön megyünk arra a pár órára, ami még hátra volt a reptéri transzferbusz indulásáig. Volt, aki még egy utolsó nagy hullámvasútra vágyott, volt, aki a testvérének próbálta beszerezni Thor kalapácsát.
A hazaút rendben és gyorsan zajlott, már szinte mindenki rutinos repülő-utas volt és mindenki egyre többet gondolt arra, hogy milyen jó is lesz hazatérni és elmesélni a családnak ezt a hatalmas élményt, melyet szerintem nem is lehet ennyi idő alatt feldolgozni. Még nagyon sok idő után is mosolyt fog csalni az arcokra az emlékezés.


Hálásan köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Ltd. vezetőinek, földi és hajózó munkatársainak, az Euro Disney Associes S.C.A. WISH programjának, a Schneider Electric-nek, az MVM Energetikai Zrt.-nek, az ibis Styles Budapest Airport szállodának, továbbá magántámogatóinknak, hogy segítségükkel valóra válthattuk Barnabás álmát!Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Párizs, 2022.07.24.

FLÓRA (18 ÉVES, GYÖNGYÖSHALÁSZ)


Flóra olyan kívánságon gondolkozott, ami modern, divatos, de ugyanakkor hasznos is. Így esett a választása egy okosórára. Nagyon örült az ajándéknak, melyet egyből fel is próbált, és nem győzött csodálkozni, milyen jól áll neki.

Köszönjük a Schneider Electric támogatását, segítségükkel Flóra kívánsága is teljesülhetett!


Dr. Kiss Edit
kívánság-koordinátor
Gyöngyöshalász, 2022.07.16.


PETRA KAROLINA (17, NAGYPÁLI)

Petra nagy rajongója Harry Styles-nak.

Amikor megtudta, hogy a „Love on Tour” koncertkörút egyik állomása Budapest lesz, rögtön tudta, mit kívánjon a Csodalámpától.

El szeretett volna menni a koncertre, találkozni szeretett volna kedvencével és átnyújtani a neki írt verseket.
Ahhoz, hogy egy ilyen „meet and greet” találkozót megszervezhessünk tapasztalataink szerint nem csak sok munkára, utánajárásra, hanem nem kis szerencsére is szükség van.

Sajnos a COVID miatt a sztárokat szinte üvegkalitkában utaztatják, a járvány kitörése óta senkit sem engednek a közelükbe, hiszen a betegségük miatt elmaradó koncertek hatalmas pénzügyi veszteséget jelentenének a szervezőknek.
Így Petra kívánságát nem tudtuk teljes mértékben úgy megvalósítani, ahogy szerettük volna.

A koncertre el tudott menni, testvére kíséretében tapsolhatott kedvencének a teltházas Budapest Aréna VIP szekciójában a többi 12 000 rajongó társaságában.

/ 4Kedves támogatóink, a magyar szervezők segítettek eljuttatni a verseket, ajándékot a sztárnak, így ha nem is az elképzelt módon, de biztosan örült a személyes ajándéknak.

Petra nevében is köszönjük támogatóinknak, a Livenation Magyarország vezetőinek és munkatársainak, valamint a BudapestAréna vezetőinek és tulajdonosainak, hogy egy újabb álmot sikerült valóra váltani.

Patzauer Laura
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022. július 13.

Anda Zoé (6 éves, Báta)


Anda izgatottan várta, hogy kívánsága teljesüljön. Az elegáns Pangea Hotelbe készült Nyíregyházára, a családjával együtt.
A gyönyörű szálloda már önmagában is élményt jelentett, ehhez jött még a 3 napos korlátlan belépő a Nyíregyházi Állatparkba, amely reggeltől estig szórakoztató programnak bizonyult. Volt ott minden: fóka show, tevegelés, és persze sok-sok érdekes állat.
Amikor megkérdeztük Andát, mi tetszett neki a legjobban, gondolkodott egy picit, majd azt válaszolta: egyszerűen minden csodás volt!Köszönjük magántámogatóink önzetlen felajánlását, amellyel nagy örömet szerezhettünk a kislánynak!

Nádasdi Nikoletta
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2022. július 21.


ALEXANDRA (18 ÉVES, BATTONYA)

Kellemes meglepetés érte Alexandrát a mai kontroll vizsgálaton, amikor is átadtuk neki a Csodalámpa Alapítvány ajándékát. Izgatottan bontotta ki a dobozt, mely nem mást rejtett, mint azt az okostelefont, amire a nagylány már régóta vágyott.


Köszönjük az MVM Energetikai Zrt. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Alexandra kívánságát!


Dóczi Tamásné
kívánság-koordinátor
Szeged, 2022. 06.03.

ZOLTÁN (9, BALMAZÚJVÁROS)

Zoli azt mondta, nagyon örülne egy tabletnek, amin meséket, filmeket nézhetne, játszhatna, internetezhetne hosszas kórházi tartózkodása során.

Kívánsága egykettőre teljesült, így ezután reméljük, gyorsabban telnek majd a nehéz kórházi napok.

Köszönjük a Lenovo Technology B.V. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Zoli kérését!Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2022.07.13.

ZOÉ CSENGE (8, NYÍRBOGDÁNY)

Zoé kívánsága egy mobiltelefon volt, hogy a kórházban töltött idő alatt is bármikor beszélgethessen családtagjaival, barátaival.

Nagy örömmel vette át a kórházban a Csodalámpától ajándékát, és izgatottan várta, hogy mielőbb kipróbálhassa.

Köszönjük az MVM Energetikai Zrt. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Zoé kívánságát!Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2022.07.13.

CSABA (15 ÉVES, HOSSZÚPÁLYI)

Csaba jókedvűen érkezett a mai kontroll vizsgálatra, hiszen tudta, hogy várja őt a Csodalámpa Alapítvány ajándéka, az áhított okostelefon.
A vizsgálat után sietett is haza, hogy mielőbb beüzemelhesse új készülékét.


Köszönjük a Marriott Hotel Budapest támogatását,
segítségükkel teljesíthettük Csaba kívánságát!


Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen,2022.07.24.

BOGLÁRKA (17, POCSAJ)

A nagylány iskolai tanulmányaihoz szeretett volna egy laptopot, melynek segítségével a kórházban töltött napok alatt sem marad le a tanulásban. E mellett persze jó lesz rajta filmeket nézni, internetezni is, a kórházban sajnos hosszúak a napok...

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Boglárkának!

Köszönjük a Lenovo Technology B.V. támogatását, segítségükkel válthattuk valóra Boglárka kívánságát!
Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2022.07.13.

Noel (10 éves, Nagykáta)


Noel kitűnő tanuló, informatikai iskolába jár. Szabadidejében zenét is tanul: zongorázik és klarinéton játszik. Sportolni is szeret, pici kora óta az egyik egyesületben karatézik.
A Csodalámpa Alapítványtól egy Xbox volt a kívánsága, mivel több hónapja nem hagyhatja el a kórházi szobáját, és az Xboxra letölthető játékokkal több lehetősége van a szórakozásra.

Köszönjük magántámogatóinknak, hogy Noel kívánsága is teljesülhetett!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.07.18.

Krisztofer (13 éves, Budapest)


Krisztofer egy Samsung Galaxy mobiltelefont kért a Csodalámpa Alapítványtól, mellyel a kórházban töltött időben is tarthatja a kapcsolatot a barátaival és az osztálytársaival.
A telefonon a kedvenc zenéit is hallgathatja majd és persze a játszhat is vele.
Az egyik kontroll után tudtuk átadni Krisztofernek a mobiltelefont, mellyel „feldobtuk a napját”.

Köszönjük a Henkel Magyarország Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Krisztofer kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.06.17.


ZSELYKE VÉDA (5, SZIGETHALOM)


Zselyke Véda és Barnabás ikertestvérek, akik betegségükből adódóan ritkábban tudnak kimozdulni otthonról.
A Csodalámpától az volt a kívánságuk, hogy az egész család együtt nyaralhasson egy olyan helyen, ahol a gyerekekre sok élmény vár, ahol lehet pancsolni és vízpart is van a közelben.
Régi kedves támogatónk segített ezt az álmot is megvalósítani, így a gyerekek és családjuk felejthetetlen napokat tölthetett a KOLPING szállodában.


Köszönjük a Kolping Hotel Spa & Family Resort ismételt támogatását, hogy segítettek valóra váltani egy újabb kívánságot, és a felejthetetlen élményeket, amit a család is kapott!

Veress Ágota
kívánság-koordinátor
Alsópáhok, 2022.06.17.


Jázmin (11 éves, Magyargencs)


Jázmin egy kedves kislány, aki - bár találkozásunkkor alig szólalt meg- szülei szerint nagyon cserfes.
Szabadidejében szeret rajzolni és sokat olvas, rendszeresen jár könyvtárba.
A Csodalámpa Alapítványtól egy kék színű laptop volt a kívánsága, hogy a kórházban töltött napokban is be tudjon majd kapcsolódni a tanulásba távolról is. Mint mondta, azért néhány játék is fel fog kerülni a gépére, például a Minecraft is.

Köszönjük a Schneider Electric támogatását, hogy segítségükkel Jázmin kívánsága is teljesülhetett!Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.07.22.


Barnabás (5, Szigethalom)


Zselyke Véda és Barnabás ikertestvérek, akik betegségükből adódóan ritkábban tudnak kimozdulni otthonról.
A Csodalámpától az volt a kívánságuk, hogy az egész család együtt nyaralhasson egy olyan helyen, ahol a gyerekekre sok élmény vár, ahol lehet pancsolni és vízpart is van a közelben.
Régi kedves támogatónk segített ezt az álmot is megvalósítani, így a gyerekek és családjuk felejthetetlen napokat tölthetett a KOLPING szállodában.


Köszönjük a Hotel Spa & Family Resort ismételt támogatását, hogy segítettek valóra váltani egy újabb kívánságot, és a felejthetetlen élményeket, amit a család is kapott!

Veress Ágota
kívánság-koordinátor
Alsópáhok, 2022.06.17.


ZENTE (4 éves, Nyíregyháza)


Zente életvidám, erős kisfiú. Az udvaron a testvérével szaladgált és gyíkot keresett, amikor megérkeztem. Sokat játszanak együtt. A kedvenc játékai az autók és a traktorok. Mesékből is azt szereti, ami a járművekről szól. Szerelni is nagyon szeret.

Az álma egy beülős elektromos traktor volt, amit a youtube videókon látott először.
És álma egykettőre valóra vált. Azóta is nagy az öröm, a kisfiú le sem akar szállni a csodás traktorról.


Köszönjük a Budapest Marriott Hotel támogatását,
amellyel teljesíthettük Zente kívánságát!


Kanyári Liza
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza,2022.07.18.

NIKOLETT (9 ÉVES, Homokszentgyörgy)


Nikinek még soha nem volt telefonja, ezért örömmel vette a lehetőséget, mely szerint kívánhat valamit a Csodalámpa Alapítványtól. Vágya természetesen egy okostelefon volt, amelyet nagy örömmel, boldogan vett át egyik kezelése alkalmával.

Köszönjük a MAVIR ZRt. támogatását, segítségükkel egy újabb beteg gyermek arcára varázsolhattunk mosolyt!


Dr. Hartmann Ágnes
kezelőorvos/kívánság-koordinátor
Pécs, 2022.06.22

BÁLINT (4, NEMTI)

Bálint nagy rajongója a Lego játékoknak, főleg a járműveket kedveli.Otthon már nagyon sok Lego járművet szerelt össze. A gyűjteményéből még hiányzott az Expresszvonat, ezt kérte a Csodalámpa Alapítványtól.
A kórházban adtuk át Bálintnak a kívánsága tárgyát, és ő nagyon nagy izgalommal bontogatta ki a dobozt.
Mindent kipakolt és alaposan megnézett. Korát meghazudtolva, egyedül építette meg még aznap ezt a hatalmas vonatpályát.

Köszönjük a Hesse Trade Kft. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Bálint kívánságát!Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.07.12.

HÉDI (11 ÉVES, DEBRECEN)


Hédi most végezte az 5. osztályt, kedves, mosolygós kislány, szeret kirándulni, rollerezni, biciklizni, zenét hallgatni.
Nagy örömet szereztünk neki az okostelefonnal, amit egyik vizsgálatra érkezve adtam át neki. Boldogan bontotta ki ajándékát, csillogó szemekkel ismerkedett a szép készülékkel.
Hédi, használd egészséggel új telefonodat!


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatását, segítségükkel teljesülhetett Hédi kívánsága!


Boris Péter
kívánság- koordinátor
Debrecen, 2022. július 8

Archive


Log in