Beszámolók

MÁRTON (18, KOMLÓ)

Marci igen egyedi kívánsággal fordult hozzánk, Stefano Conia hangszerkészítő mesterrel szeretett volna találkozni Cremonában, a hegedű – és brácsakészítés világhírű fellegvárában.
Marcitól azt is megtudtuk, hogy Conia úr 1946-ban vándorolt ki Cremonába családjával, azóta is ott él és dolgozik.

Marci sok éve játszik brácsán, méghozzá három-húroson, ami egy ritka, a mezőségi népzenében használatos hangszer.

Kérésünkre Conia úr azonnal igent mondott, sőt gazdag programmal készült Marci kívánságának teljesítésére.

Elsőként a híres cremonai hangszerkészítő iskolába – Istituto Proffesionale Statale Internationale Liutario E Del Legno ANTONIO STRADIVARI - látogattunk el, ahol a volt iskolaigazgató helyettessel, Giorgio Scolarival együtt vártak ránk. Az iskola gyönyörű, érdekesebbnél érdekesebb, szebbnél szebb hangszerek készítését csodálhattuk meg, láttunk új és restaurálásra váró hangszereket is. Olyan felbecsülhetetlen értékű hangszert is láttunk, amin az Esterházy család egyik tagja is játszott...

A jelenlegi igazgató úr is fogadott minket, sőt Angelo, az iskola igazgatóhelyettese kalauzolt végig minket a termeken. Azt sem tudtuk hova nézzünk, a termekben a világ minden tájáról érkező diákok sajátítják el a hangszerkészítés mikéntjét.

/ 12

Az iskolalátogatás után Conia mester saját hegedű és brácsakészítő műhelyébe mentünk, ahol megismerhettük fiát is, aki szintén e szép mesterség követője. A műhelyben sok-sok gyönyörű hangszer készítése folyik jelenleg is. Marci azt sem tudta, hova nézzen…

Pedig a java még hátra volt, hiszen az elkövetkező napokban többször is megfordulhattunk itt, sőt Marci kicsit elleshette a hangszerkészítés fortélyait: még azt is megengedték neki, hogy egy megrendelésre készülő hangszeren a készítés egyik fázisát ő is kipróbálja. Ez nem volt kockázatmentes feladat, tudva, hogy egy ilyen hangszer közel 10-12.000,- euróba kerül. De Marci sikeresen megoldotta a kapott feladatot.

Mondanom sem kell, hogy ez alatt a pár nap alatt alkalmunk volt a Stradivari Múzeumot is megtekinteni, sőt búcsúzóul egy csodaszép koncerten is részt vehettünk.

Lehetetlen írásban visszaadni azt a sok élményt, ami biztosra veszem, hogy segíti Marci gyógyulását.

Végezetül, Marci édesanyjának sorait másolom ide, ami hűen tükrözi, mit is érzett a nagyfiú a kirándulás alatt és azt követően:A kívánságteljesítéshez nyújtott támogatást hálásan köszönjük a budapesti Német Nagykövetség és a Deutsche Wirtschafstclub Ungarn vezetőinek, hiszen az ő szervezésükben a Csodalámpa javára tartott jótékonysági koncert közönségének adományai is hozzájárultak Marci utazásához.

Köszönjük továbbá magántámogatóinknak, köztük a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárainak, diákjainak és szüleiknek hogy Marci különleges kívánságát valóra válthattuk.

Nagyon köszönjük az Ibis Styles Budapest Airport szálloda és a WING Zrt. vezetőségének, hiszen az ő segítségük is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Marci és édesanyja utazása feledhetetlen legyen.
Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Cremona, 2018.10.22.

Szabolcs (3 éves, Kömlőd)Szabi sajnos nagyon sok időt tölt kórházban, legjobban Anyukájával szeret játszani és mesét nézni. Így alapítványunktól egy mesenézésre alkalmas tabletet kért, az ajándékot meglepetésként adtunk át neki.

Kicsit visszahúzódón fogadta ajándékát, de a szája csücskében ott húzódott egy mosoly is.

Az édesanya szakszerűen beüzemelte a tabletet, a kisfiú szeme felcsillant, amikor kedvenc mesefigurái jelentek meg a monitoron, a bőség zavarában hirtelen azt sem tudta, melyik mesét indítsa el.

Magukra hagytam őt a mesék világában, remélve, boldog percek várnak rá…


Nagyon köszönjük támogatónknak, az amerikai Enersys Company vezetésének, valamint magántámogatóinknak a kívánságteljesítéshez nyújtott segítséget!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.09.17.

Panka (5 éves, Kiskunhalas)


Panka nagyon szeretett volna egy komoly játszóteret az udvarukba, hiszen nem is olyan régen költöztek kertes házba eddigi panellakásukból.

Sötét, viharfelhős, szélviharos időben indultam Kiskunhalasra az 5 éves kislány kívánságát teljesíteni. Mire odaértem, kisütött a nap, és amikor Pankáék ajtót nyitottak, szemernyi kétségem nem volt, hogy az ő mosolya űzte el a felhőket.

Csodálatos játszóteret kapott Panka, szép piros csúszdával (még a kiscicájának is tetszett) és két hintával. Így a tesójával együtt vígan hintázhatnak.

Panka gyönyörű, vidám, mozgékony, beszédes kislány, tele szeretettel és nagyon örült az ajándékának. A kislány szeret fára mászni, cicákkal játszani /de rajzolni, táncolni is!/, a játszótérrel még inkább ki tudja majd használni a kertet.

Megígérte nekem, hogy nyolcéves bátyjával sokat hintáznak, csúszdáznak majd, vidámsága rám is rám ragadt ezen a napon. Az arca ragyogott az örömtől, igazán nagy boldogságot szereztünk ennek a kicsi lánynak.
Köszönjük az adományozó Bástya Millenium Zrt. vezetésének és segítőkész kollektívájának a támogatást!


Zsombori Erzsébet
kívánság-koordinátor
Kiskunhalas, 2018.09.29.

Nóra (4 éves, Koroncó)


A négyéves Nóri kertjükbe komoly játszóházat szeretett volna. Nagyon-nagyon sok időt kellett a kórházban töltenie, alig várta, hogy egy kis időre, de hazaengedjék a doktor bácsik.

Akkor még nem is gondolta, milyen meglepetés várja, mert édesapja közben összeállította a jókora ajándékot.

Kiszállva az autóból, a kislány először észre sem vette a változást a kertben, de amikor meglátta csodás játszóházát, tátva maradt a szája. Azóta csak ott szeret lenni, szerencsére a kedvező időjárás is segített a dzsinnek, igazán kellemes órákat tölthet ott a kislány.

Köszönet az Eötvös József Gimnázium diákjainak és tanáraiknak, akiknek összefogásával Nóri álma is valóra válhatott!
Külön köszönjük a "Séta a beteg gyermekek álmaiért!" rendezvény támogató cégeinek is a segítséget.
Köszönjük továbbá magántámogatóink adományait.


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2018.10.03.

Mihály (10 éves, Szolnok)


A szolnoki 4. osztályos Misinek sok hobbyja van, de legkedvesebb időtöltése a legózás,3 éves kora óta ügyesen építi össze a kockákat.

Mindig azt nézi, hogy hogyan bővítheti a LEGO- készletét. A kívánsága is ehhez a tevékenységéhez kapcsolódott, mert LEGO városához City tehervonatot kért.

Amikor megkapta, arcán nagy öröm tükröződött, utána megtudtuk, hogy 2 óra alatt összeállította. Képzeletben már eltervezte, hogy hogyan kapcsolja az otthoni alapkészlethez.
Köszönet az Eötvös József Gimnázium diákjainak, akiknek összefogásával Misi álma is valóra válhatott! Nagyon köszönjük a "Séta a beteg gyermekek álmaiért!" rendezvény támogató cégeinek is a segítséget!

Köszönjük magántámogatóink adományát!


Dóczi Tamásné
kívánság-koordinátor
Szeged, 2018.szeptember 28.

Lili Noémi (15 éves, Miskolc)


Lili úgy tudta, hogy iskola előtt be kell szaladnia egy kontroll vérvételre, az édesanyjával szövetkeztem, így a kis füllentésünk stabil lábakon állt. Semmit sem sejtett. Korán meg is érkezett, mondtam neki, hogy üljön fel a vizsgálóasztalomra, mindjárt veszem a vért, csak kikészítem hozzá a kellékeket. Nem húztam sokáig az ajándék átadását, mert láttam rajta, hogy a vérvétel miatt kissé aggódik.

Gyorsan elővettem a szekrényemből az okostelefont, amit nagyon szeretetett volna. Hát nem kell mondanom, volt nagy meglepetés! Azonnal kibontotta, „kezelésbe vette”

Annyira hálás volt, és annyira boldog, hogy az leírhatatlan. Üzeni az adományozóknak, hogy azt kívánja: minden napjuk olyan csodás legyen, mint amilyen neki volt az adományozás napján.


Köszönjük a Mellow Mood Hotels támogatását!Nagy Edina
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.10.03.

Jázmin Ilona (15 éves, Szerencs)


Jázmin úgy tudta, hogy doktornőhöz kell jönnie ezen a napon kontroll vizsgálatra. Édesanyjával szövetkeztem, így sikerült igazi meglepetést szereznem. Mikor megérkeztek, láttam a kétségbeesést a szemében, mi baj lehet. Nem akartam, hogy tovább aggódjon, gyorsan kivettem a szekrényből az okostelefont, amit kért.

Bár sejtette a dolgot, de így is nagyon meglepődött, csak mosolygott, és ölelt, mosolygott és ölelt percekig, annyira hálás volt. Boldogsága leírhatatlan volt. Mindenkinek nagyon-nagyon szépen köszöni, aki segített abban, hogy kívánsága teljesüljön.


Nagyon köszönjük támogatónknak, az amerikai Enersys Company vezetésének, valamint magántámogatóinknak a kívánságteljesítéshez nyújtott segítséget!


Nagy Edina
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.10.04.

Virág (12 éves, Emőd)


Csütörtökön reggel megérkezett a kórházba egy nagy csomag, benne egy komoly Smart Tv. Virág édesanyját azonnal hívtam, hogy mikor tudnának bejönni érte, mondta, hogy megoldják, csak a nagylányt ki kell kérni az iskolából.

Mikor megérkeztek, láttam, hogy Virág mit sem sejt az egész szervezkedésből. Megkértem, hogy menjen be a kezelőbe, mindjárt jövök, szót is fogadott.

Közben megkértem édesapját, hogy segítsen bevinni a Tv-t, mert nagy csomag és nehéz. Mikor az édesapja meglátta a dobozt, tátva maradt a szája, és ő sem akarta elhinni, hogy ez igaz, hogy a kislánya kérését teljesítették. Amikor Virág meglátta a TV dobozát, kikerekedett szemekkel nézte, nézte és szóhoz sem jutott.

Hamar kicsomagoltuk és csak simogatta, bámulta, mosolygott, nagyon meg volt illetődve. Boldogsága leírhatatlan volt. Mindenkinek nagyon-nagyon szépen köszöni, aki segített abban, hogy kívánsága teljesüljön.


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Nagy Edina
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.10.04.

Szabolcs (10 éves, Hőgyész)


Szabolcs az autók és a motorok szerelmese, sokat tépelődött, mi legyen az ajándéka, végül egy Mad Racer mellett döntött. Édesanyja elmondása szerint Szabolcs ma teljesen máshogy érkezett az ambuláns vizsgálatra - izgatottsága megható volt. A kisfiú annyira zavarban volt, hogy egyszer sikerült csak az arcát lefotózni. Már a szobában ki kellett bontanom a dobozt, ami a Mad Racert rejtette.

Rápillantott az ajándékára:
- Ez nagyon menő lesz! - jelentette ki komolyan és határozottan, biztosított róla, hogy a testvérei ezt nem használhatják majd, mert ők még kicsik.

Ellenőrizte, hogy minden benne van-e, megnézte a gombokat, kipróbálta az ülést. Csak úgy léphettünk ki a szobából, hogy a doboz fedele le volt csukva, hogy senki se lásson bele, ő tolta a kis kocsit, ezzel is érzékeltetve, hogy övé az ajándék.

Komolyan tolta a kiskocsit az autóig, és nem volt apelláta a felől, hogy ki irányít, Szabi határozottan, vagányan köszönt el, mert mennie kellett összerakni az autóját.

Az otthonában készült képek alapján a kisfiú nagy örömmel használja új járgányát!!


A Csodalámpának magántámogatói segítségével sikerült ismét nagy örömet szereznie, köszönjük a támogatást!


Veres Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.09.13.

Keve (9 éves, Maglód)


Keve nagyon türelmesen várt élete talán egyik legnagyobb találkozójára, amit sajnos többször el kellett halasztanunk egyrészt a kezelések, másrészt a versenyidőszak beosztása miatt. De eljött a nap, amikor végre mindenkinek megfelelő időpontot találtunk és Michelisz Norbi autóversenyző egy szombat délelőtt azt kérdezte Kevétől, beülne-e mellé az autójába, és menne-e vele egy-két kört a szuper pályán? Keve szája fülig ért….hát persze, s azonnal bepattan a versenyautóba. A csoda csak ezután érkezett, amikor a „Csodalámpa versenypáros” - természetesen Keve és Norbi – nem is írom le, mekkora km/óra sebességgel száguldott végig a Hungaroring pályán.

Amikor az új sportpilóta, Keve kiszállt az autóból, csak ennyit mondott. Hát ezt kértem! Igen. Köszönöm!

De a találkozón nem csak autókról volt szó, Keve szinte mindent elmesélt nekünk, amit csak a vonatokról tud…és minden másról, még azt is megtudtuk, hogy wikipedia bejegyzéseket ír olyan növényekről, állatokról, amelyekről bevallom, soha nem hallottam. Még Norbinak is felajánlotta, frissíti a cikkeket róla, ha kéri.

Igazán kellemes délelőttöt tölthettünk el a pályán, hiszen egy fantasztikusan közvetlen, jó szívű versenyzővel beszélgethettünk, Keve természetessége és hihetetlen tudása pedig elbűvölt minket.Fotók: Autónavigátor.hu/Hamvas Tamás


Köszönjük Michelisz Norbertnek, aki már nem először teljesíti velünk egy beteg gyermek álmát, valamint a Hyundai Holding Hungary Kft. vezetőinek, hiszen ők a Hyundai i30N csodaautójukat biztosították Kevének, az Autonavigátor.hu portálnak pedig, hogy mindezt megörökítették.


Felkai Márta
Mogyoród, Hungaroring
2018. augusztus 4.

Dávid (5 éves, Piricse)Dávid betegségéből adódóan nehezen tud helyet változtatni, így jó ötletnek tűnt, hogy egy beülős kisautót kért a Csodalámpa Alapítványtól…

Egy szabolcsi kis falu szélén szegényes körülmények között lakik Dávid. Édesanyja Dávidon kívül még egy beteg gyermeket nevel, de a gyermekek nagypapájára bármikor számíthat.

Most is Ő volt az, aki még teljesen össze sem rakta az autót, de már beleültette a nagyon izgatott Dávidot és készült, hogy a közeli műúton "megautóztatja". Megbeszéltük, hogy majd utólag fogják a matricákat felragasztani a csodajárgányra…

Ritkán látni ilyen boldogságtól ragyogó kék szemet, mint a Dávidé!


Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Nagy Olga
kívánság-koordinátor
Piricse, 2018.09.17.

Benjamin Olivér (19, Budapest)


Benjamin, mint korosztályából oly sokan, jogosítványra vágyott. Megkereste a Csigavér Autósiskolát, ami iskolájához és lakóhelyéhez is viszonylag közel van, és elkezdte a tanfolyamot, majd sikeres KRESZ vizsgát tett.

Kértük, majd feltétlenül tájékoztasson bennünket az eredményes gyakorlati vizsgáról, és a jogosítvány megszerzéséről.

Sok sikert kívánunk alapítványunk nevében!!


Köszönjük a Schneider Electric támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét, amellyel hozzájárultak Benjamin álmának a megvalósulásához!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.09.25.

Glória (11 éves, Röszke)Glória igen hosszú idő után végre "csak" ambuláns vizsgálatra érkezett hozzánk. Nagyon izgatott volt, mert már tudta, hogy hosszú egyeztetés után megkapja hőn vágyott okostelefonját.

Még egy szuper menő szilikon tokot is hozott magával, nehogy bármi érje új szerzeményét. Testvérével izgatottan bontogatták a csomagot, látszott, ismét nagyon nagy örömet szereztünk egy beteg gyermeknek.

Nagyon aranyos volt, még egy kedves képeslapot is kaptam tőle egy rajz kíséretében. Én a Csodalámpa önkéntese is köszönöm, hogy átélhetek néha ilyen pillanatokat!!!


Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Veres Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 218.09.18.

Zsófia (8 éves, Gecse)


Zsófi így emlékezik kívánságának a teljesülésére:

„A kívánságom a Csodalámpától egy XBOX volt, mivel szerettem volna játékkal kicsit elfelejteni a mindennapi nehézségeket.

Az egész nyaramat kórházban töltöttem, súlyos kezeléseket éltem át, így próbáltam a szabadidőmet hasznosan tölteni. Naplót írtam, olvastam, sokat beszélgettem az otthoni barátaimmal. Eközben gyakran arra gondoltam, milyen jó lenne, már az XBOX-ommal játszani...

Már a tanítás is elkezdődött a kórházban, amikor a tanár néni megjelent az ambulancián, ahol épp vizsgálatra vártam. Meglepődve láttam, hogy számomra ismeretlen emberek is vannak vele.

Hamarosan kiderült, hogy ők a kedves támogatóim, akik eljöttek hozzám, hogy teljesítsék a kívánságom. Nagyon, nagyon örültem!!! Sokáig beszélgettem a mosolygós nénikkel, és bácsival, akik folyamatosan azzal biztattak, hogy hamarosan meggyógyulok.

Mindenkinek hálásan köszönöm, aki hozzájárult ahhoz, hogy az én kívánságom is teljesüljön!

..….Zsófi”

Köszönjük a PHOENIX Pharma Zrt. és a BENU Gyógyszertárak munkatársainak, hogy a 25. K&H mozdulj! futóversenyen való részvételükkel és jótékonysági gyűjtésükkel megvalósították Zsófi álmát!

Köszönjük magántámogatóink segítségét is!


Pallag Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.09.10.

Szebasztián (10 éves, Péteri)Szebasztián egy sokoldalú fiúcska, egyik kedvence a foci, de a sporton kívül még sok egyéb dolog is érdekli, így aztán sokáig gondolkodott, hogy mit is szeretne kérni a dzsinntől.

Sajnos mostanában hosszabb időszakokat kell kórházban töltenie, ezért egy olyan okostelefont szeretett volna, aminek elég nagy tárhelye van ahhoz, hogy folyamatosan megkaphassa az iskolai leckéket, mert bizony nem szeretne lemaradni a tanulásban... persze azért sok izgalmas játék is van, amiket szeretne letölteni és kipróbálni.

Mikor beléptem a kórházi szobába, a nővérke éppen befejezte a rövid és fájdalommentes beavatkozást a kisfiú ágyánál, majd mikor távozott, csak azt láttam, hogy Szebasztián kezébe veszi az iskolai füzetet és szorgalmasan tanulni kezd. Amikor odaléptem hozzá, csillogó szemekkel rám nézett és már gyanította, hogy valami nagy meglepetésben lesz része.

Izgalomtól remegő kézzel nyitotta ki az ajándékot rejtő dobozt és mikor meglátta a gyönyörű, ezüstös kék színű "óriás" kijelzőjű telefont a kincset jelentő tartozékokkal együtt,"csak" annyit mondott: azt a mindenit, hűha de klassz, anya te is látod ? Néhány perc múlva pedig felhívta édesapját telefonon és neki is azonnal elújságolta, hogy megkapta "álmai telefonját".

Még egy darabig nézegette, simogatta a telefont, majd magam is meglepődtem, amikor óvatosan maga mellé tette az ajándékot, kinyitotta az iskolai füzetet és komolyan rám nézve azt mondta, meg kell tanulnom a leckét, aztán jöhet a beüzemelés... amihez - azt hiszem - apa segítségét is várta titokban.

Szebasztián, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a telefon használatában!


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását, hiszen segítségükkel válthattuk valóra Szebasztián álmát is!!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.szeptember 17.


Olivér (4 éves, Szomód)Egyesületünk tagjai Szomóra látogattak, ahol Olivér kívánságának teljesítésében segítettünk. Olivér egy zöld színű John Deere utánfutós traktort szeretett volna, mert nagyon érdeklik ezek a járművek.

Megérkezésünk után a „Kimlei Sárkányok” bizony szereltek, fúrtak és faragtak, ezzel is hozzájárultak a kis harcos álmának teljesítéséhez.

Egyesületünk képviseletében Baán Tibor elnökségi tag, valamint Jakab Mihály elnök vett részt a kívánságteljesítésben.

Használd egészséggel az új traktorod, Olivér!


Nagyon köszönjük az V. Greiner Szigetközi Sárkányhajó Sport- és Gyermekfesztivál adományozóinak, hogy felajánlásukkal lehetővé tették Olivér kívánságának megvalósítását!


Jakab Mihály
kívánság-koordinátor
Szomód, 2018.06.09.

Kitti Zsuzsanna (14 éves, Pécs)


Kitti kívánsága az volt, hogy édesanyjával és testvérével Hajdúszoboszlón nyaraljon néhány napot. Mivel az én lakóhelyemhez közel pihentek, így én találkozhattam vele és családjával. Elvittem őket ebédelni, hogy tudjunk beszélgetni, ismerkedni. Az étterem épülete kívülről és belülről is olyan, mintha hajó lenne!

Azonnal megtetszett Kittinek és gyorsan feloldódott! Mesélte a kezeléseket és azt, hogy mik történtek vele az utóbbi időben. Mint a többi gyermek, ő is egy igazi nagy harcos!

Azonnal megtaláltuk a közös hangot és több órát is együtt töltöttünk! Szeretni való családja van, jó látni, ahogy anyukája, de az öcsikéje is védelmezi, szeretgeti Őt!

Mesélt az élményeiről, amit Hajdúszoboszlón élt át, kiderült, nagyon jól érzi magát. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk és bízom benne lesz még alkalom találkozni velük.
Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank és a Corinthia Hotel Budapest támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!Nagy Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2018.08.25.


Kedves Csodalámpa!

Ezúton szeretném megköszönni Önöknek, hogy végre eljuthattam Hajdúszoboszlóra, ez már nagyon régi vágyam volt. Az elmúlt időszak sok- sok szenvedése után, igazi felüdülés volt anyukámmal és az öcsikémmel nyaralni.

Nagyon jól éreztük magunkat, a szálloda, amiben laktunk nagyon szép volt és az ott dolgozó nénik és bácsik is nagyon kedvesek voltak. A fürdő nagyon klassz volt, a strandon és az Aqua Palace-en is nagyon sok medence volt , majdnem mindet kipróbáltunk, csúszdázhattunk is. Sok új dolgot is csináltunk minigolfoztunk, elektromos rollereztünk.

Egyik nap Debrecenbe is ellátogattunk, ahol megnéztük az Állatkertben a csodálatos állatokat, és a vidámparkban is játszottunk a játékokkal.

Nagyon sok szép élménnyel lettem gazdagabb. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!

…….Kitti Zsuzsanna


Irisz (4 éves, Szombathely)Írisz 4 éves, de már most nagyon szereti a csajos dolgokat. A Csodalámpától egy rózsaszín beülős autót kért. Az autót az apa szerelte össze titokban.

A támogatóval együtt érkeztünk Szombathelyre, hogy teljesítsük Írisz kívánságát. Írisz nagyon örült a rózsaszín, „Minnie” autójának, rögtön bele is ült, hogy kiprobálja.

Írisz már kevesebb időt tölt a kórházban, így lesz bőven ideje, hogy otthon, az udvaron autózzon.


Köszönjük a Greiner Bio-One Hungary Kft. támogatását, Balogh László ügyvezető igazgató úr személyes részvételét a kívánság teljesítésekor.


Huszárné Török Katalin
kívánság-koordinátor
Szombathely, 2018. szeptember 07.

Csilla (14 éves, Budapest)


Csilla igazi kis művészlélek, a rajzolás a hobbija.

A kis tinilánynak titkos álma volt egy olyan Rajz -Tablet, amelynek segítségével képzeletét teljesen szabadon engedve végezhet kreatív feladatokat, olyan rajzokat készíthet, amelyek komoly segítséget jelenthetnek tehetsége kibontakozásához.

Az álom akkor válhatott valósággá, mikor Csilla egy hosszabb ideig tartó kezelésen tartózkodott a kórházban. Nagy volt a meglepetés, amikor a kórházi szobába belépve a Corinthia Hotel Budapest képviseletében Drakopoulos Judit elővarázsolta a ks kamaszlány ajándékát - a mindentudó Rajz-Tabletet... és aztán még további hasznos és értékes apró "ráadás" meglepetések kerültek elő Judit táskájából.

Csilla olyan izgatott volt,hogy először hozzá sem mert nyúlni az ajándékhoz,majd buzdításunkra kicsit remegő kézzel ugyan, de boldog mosollyal bontotta ki és szorította magához a tabletet. Gyönyörű szemei elárulták, hogy gondolatai már messze járnak, egy igazi kis remekmű megvalósításán gondolkodik.

Látva az ifjú művésznő izgatottságát lassan elbúcsúztunk, éreztük, hogy nem szabad útját állni egy ifjú tehetség fantáziadús alkotókedvének.


A Corinthia Hotel Budapest és a Csodalámpa teljes csapata nevében kívánunk mielőbbi teljes gyógyulást, kitartást és sok sikert álmaid megvalósításában!

Külön köszönjük Drakopoulosné Pécsi Judithnak, a szálloda marketing- és kommunikációs igazgató asszonyának, hogy személyesen részt vett a kívánság teljesítésében.


Felkai Márta és Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2018.szeptember 12.

Tamás (16 éves, Mozsgó)


Tamásnak komoly tervei vannak a jövőt illetően, rendőr szeretne lenni. Mit is kezdene egy rendőrautó nélkül?

Ehhez viszont jogosítvány kell, így a nagyfiú, amint erre életkora lehetőséget adott, azonnal elkezdte a tanfolyamot, szépen halad, már a gyakorlati oktatáson vesz részt.

Sok sikert kívánunk a forgalmi vizsgához!


Köszönjük magántámogatóink segítségét, amellyel Tamás álma is valóra válhat majd!


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2018.06.07.


Log in