Vanessza (11 éves, Hódmezővásárhely)



Bő egy évvel ezelőtt Vanessza kívánsága egy tengerparti nyaralás volt, mely ez év nyarán Spanyolországban meg is valósult.

Késő esti Lloret de Mar-i megérkezésünket követően az első nap az ismerkedésről, fagyizásról, felfedezésről szólt, körbejártuk a várost, a szűk kis hangulatos utcákat. Spontán tánccsoportra bukkantunk, kik a katalán néptáncot tanították az ép arra sétálóknak. :-)

Feledhetetlen élmény és látvány volt minden egyes nap. Áthajóztunk Tossa városába, ahol egy délutánt töltöttünk. Majd ezt követően Vanessza édesanyjával egy napot tölthetett delfinekkel, fókákkal teli csúszdaparkban. Napközben a tengerparton pihentünk, és a hideg tengerben hűsítettük magunkat. Egy nap, mikor a hullámok kicsit elcsitultak, Vanessza édesanyjával elment vízi biciklizni. Naplemente után járva a bazárokat, megleshettük a hegyről lejövő kóbor macskákat is :-)

Már el is telt a hét! Sajnos. Olyan hamar elszalad, hogy észre sem vettük. Remélem, Vanessza számára feledhetetlen élmény volt!




Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását és külön köszönjük a Telenor Magyarország Zrt. segítségét, hogy adománygyűjtő felhívásuk és egy

jótékonysági koncert szervezésével támogatták Vanessza kívánságát!










/ 4




Beregi Georgina
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013.06.30.

Archívum


Belépés