Márk (11 éves, Esztergom)



A sajnos több hónapi folyamatos kórházi tartózkodást előbb-utóbb még az olyan türelmes, okos, értelmes kisfiú is nehezen tűri, mint a kis Márk. A megszokott játékok, a TV nézés, a társasjátékok egy idő után unalmassá válnak, de egy igazi, komoly PSP különféle játékokkal "megtűzdelve"..., az valami más, az egy igazi csoda, amit soha nem lehet megunni. Életem nagy álma válna valóra, ha egy ilyenem lenne - mondta a kis kamasz fiú, mikor beszélgettünk.

Álom? Csoda? Legyen sok szép álmod kicsi Márk, amíg a csoda "megérkezik" - gondolta a dzsinn, hisz tudta, hogy sok jószívű, segítőkész ember összefogásával nincs olyan álom, ami ne válhatna valóra!

Így történt ez Márk esetében is, hisz a Provident Pénzügyi Zrt. boldogan ajánlotta fel segítségét, hogy a sok szurit hősiesen viselő fiúcska sokszor nehezen múló napjait könnyebbé tegye az álom valóra váltásával.

Amint megjelentünk Márk ágyánál, a Tűzoltó utcai Klinikán, a gyönyörű mosolygó szemek már elárulták, sejti a kis huncut, hogy valami turpisságra készülünk, de mikor a támogató képviseletében Oltai Melinda és Németh Róbert átadták a kisfiúnak a valóra vált álmot..., hát a boldogság leírhatatlan volt !

Hogy történt a PSP beüzemelése? Az nem is lehet kérdés három olyan műszaki zseni esetében, mint a kicsi Márk, Melinda és Robi: percek alatt megjelent a képernyőn az első játék - természetesen mi más is lehetne ez egy "férfiember" számára, mint egy autós vagy egy focis játék... hát ez egy focis játék volt ( az autós majd később!). Start, a játék elindult! Ettől a perctől kezdve Márk számára nem létezett többé kórházi szoba, körülötte ámuló-bámuló emberek, a külvilág teljesen megszűnt számára.

Mondhattunk mi bármit, semmi nem jutott el a boldogságtól önfeledten játszó fiúcska füléhez, így aztán kiosontunk a szobából és hagytuk, hogy Márk most már zavartalanul átadhassa magát a játék örömének.

Drága kicsi Márk, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és sok-sok örömöt az ajándékban.




Szeretnénk köszönetet mondani a Provident Pénzügyi Zrt-nek, hisz nélkülük

talán még sokáig nem válhatott volna valóra Márk álma.









Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013.szept.04.

Archívum


Belépés