Marcell (18 éves, Sándorfalva)



Marci két dolgot kívánt volna, egy együttessel zenélni vagy búvárkodni. Végül a búvárkodás mellett döntött, de az idei Szegedi ifjúsági Napokon teljesült a másik vágya is.

A kívánság teljesítésére a senji búvárbázison került sor, ahol Istvánt és Sárát már ismerősként üdvözölhettük. A Galathea Búvárklub segítségével és támogatásával Marci két alkalommal merülhetett a part mentén 10 méter körüli mélységbe, teljes felszerelésben, több mint fél órát.

A képeken látszik, a nagy melegben nem volt túl könnyű beöltözni a neopren ruhába és teljes ólomöves felszerelésben lesétálni a partra. Marci túl a kezeléseken jól van, és jó edzettségi állapotnak örvendve nagyszerűen megoldott minden feladatot. Az oktatás után került sor a merülésre, ahol kis gyakorlás után lehetett lejutni a mélységbe.

Marci igazán ügyes volt, és nagyon tetszett neki a víz alatti világ. Sikerélménnyel zárult első merülése, mivel nem nyelt a sós tengeri vízből és nem is félt az új, ismeretlen közegtől. Ahogy kijött a vízből, már várta, hogy mikor merülhet újra.




Ezúton köszönjük a Galathea Búvárklub és Búvárbázisnak, Brankovics Istvánnak és családjának,

hogy segítette és támogatta Marci kívánságteljesítését!




Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását!







/ 6






Lengyel Andrea - Lengyel Lilla
kívánság-koordinátorok
Senj, 2013. aug. 5-10.

Archívum


Belépés