Levente (15 éves, Kistarcsa)



Levente egy komoly, megfontolt kamaszfiú, mellesleg pedig egy kis műszaki zseni. Sajnos az otthoni asztali számítógépe elromlott, ezért nagyon megörült, amikor meghallotta, hogy a Csodalámpa segítségére lehet szeretett számítógépének újjá varázsolásában. Megfontoltan gondolta végig, milyen alkatrészekre van szükség a gép "agyának", újra működéséhez és ha már... szóval akkor még néhány kiegészítő alkatrész segítségével egy komoly új gépet lehetne összerakni.

Az álmok azért vannak, hogy legyen mit valóra váltani - vallja a Csodalámpa és máris hozzá látott az álom valóra váltásához! Levit a kórházban leptük meg a dobozokba rejtett "álommal". Amikor meglátta a dobozokat, boldogságtól csillogó szeme egy pillanatra elhomályosodott a meghatódottságtól, többször is megköszönte az ajándékot, láthatóan nagyon meg volt illetődve.

Sajnos a kórházi kezelés ezúttal tovább tart, mint amire Levente számított, így a gép összerakása még várat magára egy kicsit. Levi erős fiú, igazi harcos és a szervezete is "tudja", hogy gazdájára nagyon fontos feladat vár otthon- ezért megfogadta, hogy nagyon szorgalmasan hajtja azokat a csúnya sejteket a megfelelő irányba.

A kitartás, az erős akarat mellett semmi kétség, hogy Levi a számítógépet hamarosan újjá varázsolja és beüzemelés után azonnal ki is próbálja... otthon!

Kedves Levente, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt az újjá épített számítógép használatában.


Köszönjük a Multigran Kft. támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest 2018.11.28

Archívum


Belépés