Cecilia (4 éves, Ózd)


A 4 éves Cecília minden vágya egy piros autó volt. Olyan, amit ő egyedül vezet, és csak az övé! A Csodalámpa Alapítvány támogatói, s Dzsinnje meghallották Cilike kérését, s eljuttatták Cilike ózdi otthonába a piros kis akkumulátoros autót, aminek nyithatóak az ajtói, világít, és ráadásul zenél is.

A kicsi lány, amikor meglátta a piros autót, úgy meglepődött, hogy meg sem tudott szólalni. Először csak az étkezőben ült bele autójába, próbálgatta a pedálokat, nyomkodta a gombokat, s elámult azon, hogy még zenél is! Aztán anyukája felöltöztette, s kivittük az autót az udvarra, hogy Cilike megpróbálkozzon a szabadban is az autó vetésével.

Na, akkor már fülig ért a kicsi lány szája a boldogságtól. Nagyon élvezte, hogy ő irányíthatja az autót! Önfeledt nevetése mindannyiunk szemébe könnyeket csalt!


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
és Adorján László
kívánság-koordinátorok
Ózd, 2018 november 15.


Cecília szüleitől kaptuk az alábbi köszönőlevelet:



Ezúton szeretnénk megköszönni az elektromos kisautó, melyet Cilike nevű kislányunknak küldtek.

Ebben a nehézségekkel terhelt időben is sok örömet szerez neki és sok-sok mosolyt csal az arcára úgy neki, mint nekünk, a szüleinek.(Sajnos mi ilyet nem tudtunk volna biztosítani neki.) KÖSZÖNET ÉRTE!

Cilike családja

Archívum


Belépés