Dániel (14 éves, Hódmezővásárhely)


Fotó: Harangozó Dávid

Dani még nem járt a budai Várban, s életében először áll egy 300 fős rendezvény színpadán. De akkor, este, ott már nem izgult, talán mert addigra egy kicsit elfáradt, hiszen igen hosszú volt a nap odáig.

Mert az a szombat egy kicsit más volt, mint a többi. Már kora reggel elindult a család Hódmezővásárhelyről Budapestre, hogy a Csodalámpa jótékonysági rendezvényén részt vegyenek. Dél felé már a Hilton Budapest éttermében ebédeltek, majd körbe sétálták a Várat a sok-sok turista között. Gyorsan eljött az idő, amikor is a program kapcsán egyeztetnünk kellett a forgatókönyvet, a gyerekeknek ki kellett próbálni a színpadot, sőt még a felnőtteknek sem könnyen kezelhető mikrofont. Akkor ismerkedhettek meg a meghívott gyerekek Geszti Péterrel is, az est házigazdájával. Majd lassan elkezdődött a kellemes program.

A finom ételek elfogyasztása után Danit is színpadra hívtuk, ahol a közönséggel együtt teljesítettük a kívánságát. Egy szuper okostelefonra vágyott, hiszen azon nagyon sok információt meg lehet tudni és többféle műveletre lehet használni, nem mellesleg az iskolától távol töltött időben is eléri a barátait. Profiként válaszolt a kérdésekre, s azt is megtudtuk, hogy programozó szeretne lenni. Az est végére ugyan egy kicsit elfáradt, de nem kellett messzire mennie, hiszen szüleivel együtt a szállodában tölthették az éjszakát.

Mindannyian azt kívánjuk, hogy a telefon legyen a hétköznapokban a segítségedre, és minél előbb gyógyulj meg!

/ 2




A vidám program rövid összefoglalója itt látható:

II. Csodalámpa Jótékonysági Est - Hilton Budapest, 2018. november 17.


Köszönjük Árvai Zoltánnak, a Hilton Budapest Hotel igazgatójának, hogy a rendezvény idején vendégül látta Danit és szüleit a szállodában.


A kívánságot Felkai Márta és Patzauer Gábor teljesítette a II. Csodalámpa Jótékonysági Est 300 vendégével közösen.


Hilton Budapest, 2018. november 17.

Archívum


Belépés