Balázs (17 éves, Biatorbágy)


Fotó: Harangozó Dávid


Balázs közgazdasági iskolába jár, nagyon szeret síelni, focizni, de egy tavasszal diagnosztizált súlyos betegség miatt egy időre ezekről a sportokról le kellett mondania. A kezelések miatt az egész nyarat kórházban töltötte, ahol a barátai sem látogathatták, és ez lelkileg nagyon megviselte. Azóta elkezdett újra tornázni, már iskolába is jár, így a Csodalámpa jótékonysági rendezvényére is eljött az édesanyjával.

Bár nem szeret szerepelni, még édesanyját is kérdezte: mit fogok én a közönség előtt mondani… de nem kellett félteni. Amikor a színpadra hívtuk, elmesélte, hogy egy Smart TV-t szeretne a szobájába, hogy minél több érdekes műsort nézhessen, de azt is elárulta, ha hazamegy, szívesen játszik a testvérével XBOX-játékot a tévén keresztül. A legfontosabb, hogy végre önállóan, a saját ízlése szerint nézhessen filmeket.

Geszti Péter zenéjét nagyon kedveli, így az est programja is tetszett neki. Azt mesélte, igazán jól esett a számára, hogy mindenki kedves volt hozzá, mosolygott rá, igazán pozitív élményként élte meg.

Amikor hazaértek a rendezvényről, még éjjel összeállították a tévét. Azóta hatalmas focimeccseket és autóverseny csatákat vívnak közösen a bátyjával. Ezen kívül már várja, hogy az iskola befejezése után beiratkozhasson egy síoktató tanfolyamra, vagyis hogy újra síelhessen.

Ahogy édesanyja elmesélte nekünk, ők most a feldolgozás idejét élik meg, s a gyógyulás egy hosszú folyamat még. Reméljük, hogy ebben sokat segít neki az ajándékunk.




A vidám program rövid összefoglalója itt látható:

II. Csodalámpa Jótékonysági Est - Hilton Budapest, 2018. november 17.


Kívánság-koordinátorok:
Felkai Márta és Patzauer Gábor, valamint 300 vendég
Hilton Budapest, 2018. november 17.

Archívum


Belépés