Csilla (14 éves, Budapest)


Csilla igazi kis művészlélek, a rajzolás a hobbija.

A kis tinilánynak titkos álma volt egy olyan Rajz -Tablet, amelynek segítségével képzeletét teljesen szabadon engedve végezhet kreatív feladatokat, olyan rajzokat készíthet, amelyek komoly segítséget jelenthetnek tehetsége kibontakozásához.

Az álom akkor válhatott valósággá, mikor Csilla egy hosszabb ideig tartó kezelésen tartózkodott a kórházban. Nagy volt a meglepetés, amikor a kórházi szobába belépve a Corinthia Hotel Budapest képviseletében Drakopoulos Judit elővarázsolta a ks kamaszlány ajándékát - a mindentudó Rajz-Tabletet... és aztán még további hasznos és értékes apró "ráadás" meglepetések kerültek elő Judit táskájából.

Csilla olyan izgatott volt,hogy először hozzá sem mert nyúlni az ajándékhoz,majd buzdításunkra kicsit remegő kézzel ugyan, de boldog mosollyal bontotta ki és szorította magához a tabletet. Gyönyörű szemei elárulták, hogy gondolatai már messze járnak, egy igazi kis remekmű megvalósításán gondolkodik.

Látva az ifjú művésznő izgatottságát lassan elbúcsúztunk, éreztük, hogy nem szabad útját állni egy ifjú tehetség fantáziadús alkotókedvének.


A Corinthia Hotel Budapest és a Csodalámpa teljes csapata nevében kívánunk mielőbbi teljes gyógyulást, kitartást és sok sikert álmaid megvalósításában!

Külön köszönjük Drakopoulosné Pécsi Judithnak, a szálloda marketing- és kommunikációs igazgató asszonyának, hogy személyesen részt vett a kívánság teljesítésében.


Ezúton is szeretnénk megköszönni a Corinthia Hotel Budapest és nagylelkű vendégeinek önzetlen támogatását, mely lehetővé tette e kívánság teljesítését!


Felkai Márta és Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2018.szeptember 12.

Archívum


Belépés