Zsófia (8 éves, Gecse)


Zsófi így emlékezik kívánságának a teljesülésére:

„A kívánságom a Csodalámpától egy XBOX volt, mivel szerettem volna játékkal kicsit elfelejteni a mindennapi nehézségeket.

Az egész nyaramat kórházban töltöttem, súlyos kezeléseket éltem át, így próbáltam a szabadidőmet hasznosan tölteni. Naplót írtam, olvastam, sokat beszélgettem az otthoni barátaimmal. Eközben gyakran arra gondoltam, milyen jó lenne, már az XBOX-ommal játszani...

Már a tanítás is elkezdődött a kórházban, amikor a tanár néni megjelent az ambulancián, ahol épp vizsgálatra vártam. Meglepődve láttam, hogy számomra ismeretlen emberek is vannak vele.

Hamarosan kiderült, hogy ők a kedves támogatóim, akik eljöttek hozzám, hogy teljesítsék a kívánságom. Nagyon, nagyon örültem!!! Sokáig beszélgettem a mosolygós nénikkel, és bácsival, akik folyamatosan azzal biztattak, hogy hamarosan meggyógyulok.

Mindenkinek hálásan köszönöm, aki hozzájárult ahhoz, hogy az én kívánságom is teljesüljön!

..….Zsófi”





Köszönjük a PHOENIX Pharma Zrt. és a BENU Gyógyszertárak munkatársainak, hogy a 25. K&H mozdulj! futóversenyen való részvételükkel és jótékonysági gyűjtésükkel megvalósították Zsófi álmát!

Köszönjük magántámogatóink segítségét is!


Pallag Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.09.10.

Archívum


Belépés