Keve (9 éves, Maglód)


Keve nagyon türelmesen várt élete talán egyik legnagyobb találkozójára, amit sajnos többször el kellett halasztanunk egyrészt a kezelések, másrészt a versenyidőszak beosztása miatt. De eljött a nap, amikor végre mindenkinek megfelelő időpontot találtunk és Michelisz Norbi autóversenyző egy szombat délelőtt azt kérdezte Kevétől, beülne-e mellé az autójába, és menne-e vele egy-két kört a szuper pályán? Keve szája fülig ért….hát persze, s azonnal bepattan a versenyautóba. A csoda csak ezután érkezett, amikor a „Csodalámpa versenypáros” - természetesen Keve és Norbi – nem is írom le, mekkora km/óra sebességgel száguldott végig a Hungaroring pályán.

Amikor az új sportpilóta, Keve kiszállt az autóból, csak ennyit mondott. Hát ezt kértem! Igen. Köszönöm!

De a találkozón nem csak autókról volt szó, Keve szinte mindent elmesélt nekünk, amit csak a vonatokról tud…és minden másról, még azt is megtudtuk, hogy wikipedia bejegyzéseket ír olyan növényekről, állatokról, amelyekről bevallom, soha nem hallottam. Még Norbinak is felajánlotta, frissíti a cikkeket róla, ha kéri.

Igazán kellemes délelőttöt tölthettünk el a pályán, hiszen egy fantasztikusan közvetlen, jó szívű versenyzővel beszélgethettünk, Keve természetessége és hihetetlen tudása pedig elbűvölt minket.



Fotók: Autónavigátor.hu/Hamvas Tamás


Köszönjük Michelisz Norbertnek, aki már nem először teljesíti velünk egy beteg gyermek álmát, valamint a Hyundai Holding Hungary Kft. vezetőinek, hiszen ők a Hyundai i30N csodaautójukat biztosították Kevének, az Autonavigátor.hu portálnak pedig, hogy mindezt megörökítették.


Felkai Márta
Mogyoród, Hungaroring
2018. augusztus 4.

Archívum


Belépés