DOROTTYA (11, TAKTAHARKÁNY)

Dorottya nagyon vágyott egy saját X BOX-ra. Az unokatestvérénél játszott először ilyennel és nagyon megszerette. Amikor meséltem Neki a Csodalámpáról, egyből rávágta,hogy mit szeretne.

Én annyit kértem tőle, hogy gondolja át a dolgokat és amikor legközelebb jönnek kontrollra újra átbeszéljük .Így is lett. De Dorottya kész tényekkel jött, felkészülve, így bejelentettük a kívánságát, ami nem más volt, mint egy Xbox One 1 Tb-os játékkonzol . Várakozásunkat felülmúlva pár hét alatt meg is érkezett hozzám az ajándék.

Mivel tudtam, hogy a következő héten jönnek Hozzám kezelésre, nem szóltam sem Anyukának sem Dorottyának. legyen igazi meglepetés…csütörtökön reggel szóltam Nekik, hogy Főorvosnő szobájába megyünk, mert szeretnék mondani valamit.
Kicsit megszeppenve jött utánam az egész család,mert el sem tudták képzelni, hogy mi következik.

Amikor átadtam az ajándékát, Dorottya, aki egyébként visszahúzódó, csendes kislány,aki időnként pókerarccal viseli a beavatkozásokat,most mosolygott…

SOKAT! Sosem láttam ennyire boldognak.

A szülei, akik végtelenül egyszerű, szerény emberek,fülig érő szájjal nézték végig, ahogy Dorottya belefeledkezik a csomag kibontásába.
Az egész család nagyon szépen köszöni a konzolt és a játékokat.

Kíváncsi leszek, hogy miről fog Dorottya legközelebb mesélni, beszélgetésünk remélem elfeledteti majd vele a kórházi kezelése nehézségeit!!!



Dorottya nevében is köszönjük szépen a Schneider Electric támogatását!




Nagy Edina
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.06.14.

Archívum


Belépés