SÁRA (5, BUDAPEST)


Sárit csodalámpás lufierdő, rengeteg budapesti középiskolás és jókora meglepetés várta a Margitszigeten.
Pontosabban nem is egy meglepetés, hanem kettő: a "Séta a beteg gyerekekért" rendezvény, vagyis a budapesti Eötvös József Gimnázium által szervezett "Walk-the-Wish" kedvéért néhány órás kimenőt kapott a kórházból!

2017-ben immár 8. alkalommal a budapesti Eötvös József Gimnázium és a Csodalámpa Alapítvány szervezésében közel 400 budapesti középiskolás sétált a Margitszigeten, kifejezve szolidaritásukat a nagybeteg gyerekek iránt.
Szokás szerint más középiskolákat is meghívtak, és az Európa 2000 középiskola, a BME Két Tanítási Nyelvű Gimnázium sok tanulója mellett más középiskolákból is jöttek diákok a sétára.

A rendezvényt a vendéglátó Szabó László úr, a Bringóhintó kkt. tulajdonosa és a Csodalámpa részéről Patzauer Gábor nyitották meg.

Még a séta előtt Sári kívánsága a diákok tapsa közepette teljesült. Ezt, akárcsak korábbi 17 "sétás" kívánságot a résztvevő budapesti középiskolások gyűjtéséből, adományaiból teljesítettük.
Sári egy különleges "vidámparkos" LEGO-t kapott, működő hullámvasúttal...

A rövid beszédek és az ajándék átadása után megmozdult a piros lufierdő és a diákság tanáraikkal megkerülte a felújított Margitszigetet. Mivel sejtettük, hogy ettől jól megéheznek, az esemény támogatóinak hála finom szalámis szendvicsek, víz és finom alma várta a vidám diáksereget.

Ezúton is köszönjük a „Séta a beteg gyermekekért” - Walk-the-Wish rendezvény támogatását Bringóhintó Kkt-nek., a FirstMed-FMC Kft-nek, a Ludwig és Mentessy Kft-nek, a Pick Szeged Zrt-nek, a Siófoki Gyümölcstermesztési Zrt-nek- ők mindannyian nagyban hozzájárultak támogatásukkal a vidám hangulathoz.

És hogy valóban vidám volt hangulat? Nézzék meg Varga József kisfilmjét: "Walk the Wish"


Patzauer Gábor és Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest 2017.09.22-

Archívum


Belépés