JÓZSEF (18 ÉVES, OROSHÁZA)

A 18 éves Józsi vágya az volt, hogy eljusson Loch Nessbe , megnézze a tavat. Betegsége miatt sokat kellett várnia az utazásra, de sikerült!

A nagyfiú így emlékezik:

Elsősorban nagyon köszönöm a Csodalámpa Alapítványnak az elképesztő lehetőséget, hogy apukám és én eljuthattunk egy ilyen csodás helyre Skóciába. Este érkeztünk a szállásunkra Edinburgba, ahonnan másnap egy kis városnézésre indultunk. A fővárosban a közlekedést nagyon hamar megszoktuk, könnyen bejártuk az egész várost. Július 15-én várt minket a túrabusz, ami elvitt egy Loch Ness körüli túrára, ahol elképesztő élményben lehetett részünk. Gyönyörű tájakat láttunk már utazás közben is, a hatalmas hegyek már a felhők alját karcolták…Sok csodaszép tavat is látunk, míg megérkeztünk uticélunkhoz, Loch Nessbe. Csodálatos volt!!!

Hazaindulás előtti napon megcsodáltuk az edinburgh-i várat, ahonnan a kilátás elmondhatatlanul gyönyörű volt. Ezek után egy ötszintes Britannia nevű hajóra tettünk látogatást, ami az angol királyi családé volt. Felülmúlhatatlan élmény volt az a tudat, hogy ott sétálgathattunk a fedélzeten, ahol korábban több híresség és maga a királyi család tagjai is jártak.

Köszönöm szépen a támogatóknak, hogy ezt az 5 napot itt tölthettük apummal!

……..József

Orosháza, 2017.07.17.

/ 7





Köszönjük a a Magyar Nemzeti Bank, a Budapesti Értéktőzsde, valamint magántámogatóink segítségét Józsi álmának valóra váltásában!

Nagyon köszönjük Iain Lindsay exelenciás úrnak, az Egyesült Királyság budapesti nagykövetének és kedves feleségének, hogy Józsefet még utazása előtt megajándékozta egy Skóciáról szóló könyvvel.



Archívum


Belépés