Levente (6 éves, Zirc)


Levi nagyon szereti a LEGO játékot. Mostanában minden jeles alkalomra LEGO-t kér a szüleitől és a család többi tagjától. Élénk fantáziával építkezik, mindig újabb és újabb építmények, szerkezetek születnek. Ilyenkor szinte megszűnik a világ körülötte, annyira elmerül a játékban.

Nagy vágya volt, hogy a budaörsi LEGO kiállításra eljusson. Július elsején ez a kívánsága teljesült. Szülei nem árulták el, hova indulnak reggel az autóval, így nagy volt Levi meglepetése, amikor megérkeztek Budaörse. Kiderült, hogy a nagy hangárban a LEGO kiállítás van, ahova rögtön be is mehettek.

Itt aztán a csoda várta a kisfiút. Minden LEGO kockákból épült fel, a várak, a városok, a figurák. Volt vonat, repülő, rakéta. Minden mozgott, az egész kiállítás tele volt élettel. Megelevenedett a Star Wars világa és láthattuk a Titanicot 500 ezer darab kockából kirakva.

Amikor Levi kicsit elfáradt a rengeteg látnivalótól, felkerestük a LEGO játszóházat, ahol a gyerekek maguk építkezhettek, képeket rakhattak ki LEGO-ból, illetve a készített kisautókat kipróbálhatták az autópályán. A játék után még Levi visszakívánkozott a kiállításra, ahol újra megnézte a szellemkastélyt és még néhány különleges építményt.

Levi a kiállítás végén egy nagy dobozú játék kis tulajdonosaként, telve élményekkel, kicsit kifáradva ugyan, de nagyon boldogan távozott a szüleivel. Ezt a napot biztosan még sokáig nem felejti el.


Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Solti Judit
kívánság-koordinátor
Budaörs, 2017. július 1.

Archívum


Belépés