Liliana (9 éves, Zákányfalu)


Liliána, mikor megtudta, hogy lehet egy kívánsága a Csodalámpától, nehezen tudott dönteni, de végül egy udvari trambulinra esett a választása.

Régi kedves támogatónk, a FGSZ Zrt. Gellénházi Üzemének képviseletében Dala Zoltán és Bohár Balázs társaságában érkeztünk Liliékhez. Lili izgatottan, de nagyon boldogan várt minket. Zoltán és Balázs felajánlotta, hogy összeszerelik Lilinek a trambulint, gyorsan neki is álltak a munkának.

Amíg készült a trambulin, Lili és Anyukája elmesélték történetüket. Liliána betegsége miatt sokáig magántanuló volt, kis ideje járhat újra iskolába, amit nagyon szeret, de azért már ő is várta a nyarat, mint minden iskolás.

Szeret kerékpározni, görkorcsolyázni, nagyon szeret strandolni, együtt lenni a családdal. Nagyon örült, hogy lett neki egy saját trambulinja, mikor elkészült a szerkezet, Lili azonnal birtokba is vette, de hogy ne csak egyedül ugráljon, beinvitálta maga mellé Zoltánt és Balázst, akik szívesen társultak egy közös játékra.

Kívánom, hogy sok boldog, vidám percet szerezzen Lili számára ez a trambulin.




Köszönjük Liliána nevében is az FGSZ Zrt. támogatását, Dala Zoltán és Bohár Balázs személyes részvételét az ajándékozáson, önzetlen segítségüket a szerelésben.


Landekné Mónika
kívánság-koordinátor
Zákányfalu, 2017. 06.30.

Archívum


Belépés