Olivér (8 éves, Kalocsa)



Olivér már túl van a kezeléseken, kezdi elfelejteni azt a nehéz időszakot. Most, hogy már nagyfiú lett, kívánsága egy bicikli lett, mivel a régit kinőtte.

Kisebb korában is elbűvölt a csacsogásával és az évek során szerencsére semmiben nem változott. Csodálkozva nézte, mikor megérkeztünk, hogy mi kik vagyunk. Talán el is felejtett már minket, pedig egy időben a klinikán sokat találkoztunk. De a kívánságáról nem feledkezett el!

Mikor meg tudta, miért jöttünk és előkerült a bicikli, öröme határtalan volt, és csak beszélt, beszélt boldogságában. Azonnal átnézte a bicajt, megszemlélte a sebességváltókat és már fel is pattant rá, és le s föl biciklizett az úton.

További sportos, biciklizős szép napokat kívánunk Neked!


Köszönjük Forrai Péter magántámogatónk segítségét!


Nagy Andrea és Tatár Ágnes
kívánság-koordinátorok
Kalocsa, 2017. július. 5.


Olivér családjának levele:

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!

Ezúton szeretném Olivér nevében is megköszönni azok segítségét, akik bármilyen formában is hozzájárultak ahhoz, hogy Olivérnek teljesüljön egy kívánsága. Hatalmas öröm volt részére is, hogy a megálmodott bringát megkaphatta, és jó érzés volt látni őt, ahogy a bicikli láttán a boldogság ül ki arcára.

Imád bringázni és ezzel az új bringával még száguldozni is tud, még sebesebb, mint valaha, amit kifejezetten szeret is, és nagyon tetszik neki, hogy váltója is van, de szinte mindig a legnagyobb sebességben van.

Annyira örült, hogy pár hét múlva még egy saját kézzel írt levelet is küldtünk köszönetképpen, bízom benne hogy megérkezett az alapítványhoz.

Köszönjük a támogatást!
Szép napot!

Olivér és családja, Kalocsa

Archívum


Belépés