Dominika (12 éves, Páli)

Dominikát egy örökké mosolygós, halkszavú, megfontolt kislánynak ismertem meg.
Bizony minden kiskamasz lánynak vannak kisebb-nagyobb álmai és nagyon meg kell fontolni, vajon melyiket is teljesítse a jótékony dzsinn. A bűbájos kislány végül nagyon félénken, szinte suttogva mondta el, hogy ő legjobban egy igazi laptopra vágyik, hiszen sajnos egyelőre nagyon sok időt kell a kórházban töltenie és nagyon szeretné, ha a tesókkal, a családdal, a barátokkal folyamatosan tudná tartani a kapcsolatot.

Ez egy fantasztikus kívánság, gondolta a dzsin és "varázspálcáját megsuhintva" nagyon rövid idő alatt megtalálta azt a gyönyörű, profi funkciókkal ellátott, különleges fehér színben pompázó laptopot, amelyre a kis Domcsi annyira vágyott.

Időközben azonban Domcsinak sajnos hosszabb időt kellett az intenzív osztályon töltenie.
Kedves támogatónkkal a Deutscher Wirtschaftsclub Ungarn elnökével, Dr. Arne Gobert úrral együtt nagyon drukkoltunk a kis hősnőnek, hogy a nagyon nehéz időszakot mielőbb leküzdve, átkerüljön az elkülönítő szobába, ahol meglátogathatjuk és meglephetjük a csodás ajándékkal.

Amint meghallottuk a jó hírt, hogy mehetünk a kórházba a kis "hercegnőhöz", azonnal felkaptuk a laptopot és siettünk a kórházba, hogy a csodás ajándékkal felvidíthassuk Domcsit, aki bizony a kezelések után nagyon bágyadt és kimerült volt.
Sajnos támogatónk, halaszthatatlan elfoglaltsága miatt nem tudott időt szakítani, hogy személyesen adja át az ajándékot, de természetesen egyet értett azzal, a legfontosabb, hogy a gyerek mielőbb megkaphassa a "csodát".
Így aztán késő délután, orvosi védőruhába öltözve egyedül kopogtattam be Dominikához az elkülönítőbe. A kislány annyira fáradt volt, hogy a szemét is alig tudta kinyitni.

Óvatosan közlébe hajolva a fülébe súgtam, hogy megérkezett a dzsinn és elhozta neki amire oly nagyon vágyott.
A kislány kinyitotta szemét és hitetlenkedve nézett rám, majd amikor elkezdtem kicsomagolni az ajándékot, anyukájára nézett, nem szólt egy szót sem, de gyönyörű szemében bizony hatalmas könnycseppek jelentek meg a meghatottságtól. Minden erejét összeszedve, anya segítségével felült az ágyban és amikor az ölébe adtam és bekacsoltuk a gyönyörű laptopot, a kis Domcsi szinte varázsütésre jobban lett, felélénkült, megsimogatta a laptopot és finom kis ujjacskáival azonnal elkezdte beüzemelni a megvalósult álmot.
Hát ezért a gyógyító pillanatért siettünk átadni az ajándékot !

Búcsúzóul átadtam még Domcsinak támogatónk, Dr. Arne Gobert úr jókívánságát, szeretetteljes üdvözletét és én is elköszöntem Dominikától azzal a boldog tudattal, hogy személyesen lehettem részese a dzsinn gyógyító erejének.

Drága kicsi Dominika, kívánunk neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a laptop használatában.

Köszönjük a DWC tagjainak és vezetőségének, hogy ismét segítettek nekünk „csodát” tenni.



Sipos Zsuzsanna
kívánságkoordinátor
Budapest, 2016.április 20.

Archívum


Belépés