Marcell (9 éves, Hódmezővásárhely)


Marci kívánságának teljesítésére egy szép tavaszi napon került sor igazi csapatmunka eredményeként. Az Országos Kardiológiai Intézetben találkozott a súlyos szívbeteg Marci az alapítvány önkéntesével, akinek elmondta titkos vágyát. Szeretne egy PS4 játékkonzolt, és félve még hozzá tette, hogy Star Wars rajongó, és jó lenne, ha ezt a kívánságát Darth Vader teljesítené.


Megtudtuk, hogy a kívánság a szegedi régióban teljesülhet, a kisfiú lakóhelyén. A játékgépet futár hozta, de hogyan tovább? Ott a rejtett kívánság...!
A facebook segítségével rátaláltam a rajongói oldalra, feltettem a kérdést, hogy ki tudna egy kívánságteljesítésnél segíteni, és nem kellett sokat várnom, jelentkeztek a fhttp://cshjrk.webnode.hu/ Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongói Klub] tagjai. Rövid időn belül egyeztettünk a találkozás időpontját.


Nagy izgalom előzte meg az eseményt mindenki részéről. A klub tagjai és a Star Wars Miniatures Portal egy Star Wars-os társasjátékot is hoztak Marcinak. Marciék otthonába érkezett a csapat, beöltözés után kezdődött a meglepetés...


Első megdöbbenésén gyorsan túljutott a kisfiú és utána kötetlenül beszélgetett, mókázott Darth Vaderrel, a buckalakóval, a rohamosztagossal és Boba Fettel. Kellemesen telt az idő, végül Marcitól így búcsúztunk:
"Az erő legyen Veled!"


Az erő biztosan vele lesz ez után az élmény után, segíti a további műtéteknél.


/ 5




Ezúton is köszönjük a segítséget Fábián Péternek (Csillagok Háborúja Jelmezes Rajongói Klub), az SWmininek és a négy szenzációs beöltözött karakternek!

Köszönjük a Budapesti Angol Nemzetközi Iskola támogatását, és magántámogatóinknak a nyújtott segítséget, amely lehetővé tette Marci kívánságának teljesítését!.


Lengyel Andrea
kívánság-koordinátor
Hódmezővásárhely, 2016.04.20.



A helyi televízió tudósítása a kívánság teljesítéséről az alábbi linkeken érhető el:

http://vasarhely24.com http://www.vasarhelyitv.hu

Archívum


Belépés