Balázs (3 éves, Nyírbogát)



Mi lehetne nagyobb öröm annak a kisfiúnak, aki a debreceni kórházba menet mindig megcsodálja az útszéli kereskedésben látható udvari játékot, minthogy egyszer csak az udvarán talál egy hasonlót!

Na de, míg eddig jutott a Csodalámpa, sok "ármánykodásban" vettünk részt a szülőkkel karöltve. A helyszínen a Tchibo munkatársai: Káré Róbert és Soós István segítettek a nagy készülődésben!

Ahhoz, hogy úgy tegyünk, mintha a földből nőtt volna ki - a képen is jól látható – udvari tornyos játék, a pár km-re lakó nagymamákat is be kellett vonni. Ők vigyáztak Balázskára, míg a mű készült az udvaron. Majd amikor már birtokba vehető állapotba került, jelent meg a kis Tulajdonos! És mint aki nem akar hinni a szemének, de azért rajta tartva a "tornyos csodán"- félve, hogy talán eltűnik, ha leveszi róla a tekintetét, majd egy "Szeretlek apa!" - kiáltással bújt édesapja ölelő karjaiba.

Erről a nyugalmas helyről aztán alaposan megszemlélte, majd birtokba vette és rövidesen a csúszda tetejéről,a „Mindenki idefigyeljen!” kiáltással lecsúszott... és újra csúszott... és újra csúszott...

Felszabadultan játszó, mosolygós, vidám kisfiú képével távoztunk…




Köszönjük a Tchibo Budapest Kft. vezetőinek és munkatársainak,

hogy támogatásukkal megvalósulhatott Balázs álma.







Nagy Olga
kívánság-koordinátor
Nyírbogát, 2012. május 18.

Archívum


Belépés