Norbert (8 éves, Komárom)



Korán indult a nap Norbi számára, aki felkelés után még csak azt tudta, hogy aznap később megy iskolába, de hogy miért, az nem volt számára egyértelmű.

Amikor beléptem a ház ajtaján a támogató cég képviselőjével, Trézsi Miklós úrral, egy kicsit gyanakvó tekintetű kisfiúval találtam szemben magam. Édesanya és édesapa nagyon jól tudott titkot tartani, így csak a Csodalámpa nevének említésére csillant fel Norbi szeme, és kérdésemre hogy emlékszik-e mit kért a dzsinntől, már bátran vágta rá: „Laptopot!”

S íme, csodák csodájára Mikós bácsi már nyújtotta is a kisfiú felé a várva várt ajándékot, hogy új tulajdonosa minél hamarabb birtokba vehesse.

Nem telt bele néhány perc, és már mindannyian a képernyőt néztük, ahol elindult a varázslatos folyamat, a telepítés.
Erre mindenképpen szükség volt ahhoz, hogy Norbi kedvenc játékait megismerhessük, azokat, amelyeket a legnagyobb kedvvel és a leggyakrabban játszik az interneten.

Még egy kicsit élveztük a „közös” játékot, de hamarosan búcsút kellett vennünk a családtól, hiszen minket vártak a munkahelyek, Norbit pedig az iskola.

Kívánjuk, hogy nagyon sok hasznos tudást és egyben örömet és szórakozást is nyújtson Norbinak a laptop.




Köszönjük a Földgázszállító Zrt. Támogatását!







Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Komárom, 2012.05.30.






A családom nevében köszönöm ezt az ajándékot, amit saját erőből nem sikerült volna megadni fiunknak.

Norbinak egy felejthetetlen élményt okoztak.

Amíg ilyen jólelkű emberek dolgoznak azon, hogy gyermekeinkben éltessék a reményt abban, hogy a kívánságoknak van helye egy ilyen országban, addig bennünk szülőkben is él a remény hogy csodák vannak még.



Köszönettel: Norbi, Judit, Gábor

Archívum


Belépés