Brenda (4 éves, Kecskemét 10. p.-Hetényegyháza)Brenda még csak 4 éves, mégis hatalmas küzdelmet kell vívnia a betegségével, pedig ő ugyanúgy, mint a többi kislány, csak játszani szeretne, békésen. Határozott elképzeléssel kereste meg az alapítványt, lila színű hintát és sárga csúszdát kért kis házzal a Kecskemét melletti hetényegyházi otthonuk kertjébe.

A Tchibo Kft. munkatársaival érkeztünk egy pénteki napon a házhoz, ahol már többen is várták, vajon tetszik-e majd Brendának a kis játszóház. Szilágyi Norbert úr már több hasonló kerti játszót gyártott a csodalámpás gyerekek kérésére, így biztosak lehettünk abban, hogy minőségi játékot kap Brenda.

Az összeszerelésben a Tchibo Kft. 4 fős kollektívája Szijjártó Ági kommunikációs menedzser vezetésével szorgoskodott, s igazán rövid idő alatt készen is állt a játszóház.

Brenda először félénken nézegette, majd az édesapával közösen elindult felfedezni a csodajátékot. Nem kellett hosszú idő, s az előtte kissé szégyenlős kislány már nevetve csúszott le a sárga csúszdán.

Kívánjuk neked mindannyian Brenda, gyógyulj meg mielőbb, hogy az ovis társaiddal együtt játszhassatok a kis házikóban.
Köszönjük a Tchibo Budapest Kft. vezetőinek és munkatársainak,

hogy támogatásukkal Brenda álma valóra válhatott.


Felkai Márta és Zsombori Erzsébet
kívánság-koordinátorok
Kecskemét – Hetényegyháza, 2012. május 17.

Archívum


Belépés