Máté (15 éves, Hajdúsámson)



Két nagyfiunk vágyakozott arra, hogy élőben, a saját stadionjában láthassa kedvenc focicsapatának a meccsét!

Ezért elkezdtük a szervezést, megvásároltuk a meccsjegyeket a Santiago Bernabeu Stadionba április 29-re, a Real Madrid –Sevilla találkozóra. A két fiúnak az izgalma határtalan volt, mind a ketten nagyon nehéz, betegséggel töltött hónapokon voltak túl, hittük, ez a kikapcsolódás a gyógyulásukat segíti majd.

Az utazásra Máté így emlékszik:



„Kedves Csodalámpa Alapítvány!


Szeretném megköszönni az alapítványnak és minden kedves segítőnek, hogy végre eljuthattam egy Real Madrid mérkőzésre.

A repülő út fantasztikus volt, az időjárás már kevésbé, mert Madridban esett az eső. A szálloda nagyon szép volt és a szobák kényelmesek.

A meccs napján már reggel gyülekeztek a szurkolók, akik nagyon jó hangulatot csináltak. Végül a meccs kezdetére 80000 ember szurkolt a Madrid csapatának, akik meghálálva ezt 3:0 arányban verték a piros-fehérben játszó Sevilla csapatát!!

A meccsen néha esett az eső, néha pedig kisütött a nap. Ilyen volt végig a 4 nap alatt az időjárás. A meccs napja után megnéztük a Prado Múzeumot, ahol Francisco José de Goya és Lucientes kiállítását tekinthettük meg, s ahol nagyon jól éreztük magunkat!!! Emellett bejártuk a várost, láttuk a királyi palotát, a Santiago Bernabeu Stadiont kívülről és belülről is megcsodálhattuk!!

Kívánunk Önöknek további munkájukhoz sok sikert, kitartást, az alapítvány összes dolgozójának jó egészséget, sok örömet!



Szeretettel: Máté”




Köszönjük Dr. Benyó Gábornak, hogy vállalta a csapat kísérését, így Csodalámpa önkénteseként ő is átélhette a gyerekek örömét!! A dokumentáció, a kiváló fotók is az ő munkáját dicsérik.

Köszönjük a Madridban élő önkéntesünknek, Teschler Mónikának, hogy a Prado Múzeumban vendégül látta a gyerekeket, és egy színes idegenvezetéssel örvendeztette meg őket.

Az „égieknek” nincs mit köszönni, az időjárás nem volt kegyes.




Köszönjük az E.ON Zrt. és az FGSZ Zrt. támogatását!









/ 6




Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2012. 05.07.

Archívum


Belépés