Zdenkó József (6 éves , Salgótarján)



Zdenkó egy nagyon halk szavú, mosolygós fiúcska, nagyon szereti a meséket... meg persze az izgalmas internetes játékokat. Elmesélte, hogy neki volt egy tabletje, de sajnos elromlott és apa ugyan elvitte megjavíttatni, de a bácsik már nem tudtak rajta segíteni.

Mikor elmeséltem, hogy a Csodalámpa dzsinnje esetleg tudna neki a régi tablet helyett egy újat varázsolni, gyönyörű, hatalmas szemekkel csodálkozva rám nézett és annyit mondott: hűűűű az nagyon jó lenne, annak nagyon örülnék.

A pici fiúcskának nem kellett sokat várnia, hogy a dzsinn teljesítse a kívánságát. Az ajándékkal a kórházban leptük meg Zdenkót, de amikor odaléptem az ágyához, nagyon meglepetten nézett rám. Gyönyörű mosolya most sem hagyta cserben, de ebben a mosolyban némi zavar is volt, aztán mikor a fülébe súgtam, hogy engem a dzsinn küldött, már sejtette, hogy valami nagy-nagy dolog fog történni.

A táskából előkerült a feketén csillogó, komoly, fiús Huawei tablet és én bizony nagy zavaromban azt sem tudtam, hol kell bekapcsolni... bezzeg Zdenkó! Apró kezébe fogta a készüléket és azonnal tudta melyik gombot kell megnyomni. Felhangzott a dallamos szignál és máris működésbe hoztuk a megálmodott csodát.

A teljes üzembehelyezés feltétele azonban az volt, hogy a kicsi fiúnak előbb meg kellett ennie az ebédet, hogy aztán legyen ereje a sok izgalmas játékban az "ellenség" teljes megsemmisítéséhez!

Drága kicsi Zdenkó, a Csodalámpa teljes csapata kíván Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt az ajándékban.


Köszönjük a Mellow Mood Hotels ismételt támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.03.12.

Archívum


Belépés