Emília (7 éves, Budapest)



A kis törékeny Emília sajnos hosszú időt kénytelen kórházban tölteni és bár a sok kezelést és szurit nagyon hősiesen viseli, talán a varázslatos mesevilág az egyetlen, amely igazán feledtetni tudja vele a nehéz kórházi időszakot.

Rajong a mesékért, a rajzfilmekét. Édesanyja sokat mesél neki, de hát az élő képek, a megelevenedett mesefigurák...., az valami más, az tudja igazán megnyugtatni, kikapcsolni a pici lányt. Ezért aztán szinte természetes volt, hogy a kis Emi egy tabletet kért a dzsinntől, amin a világ legszebb és legérdekesebb meséit "élőben" megnézheti és így néha anya is kaphat néhány perc pihenőt.

A kis tündérlány nagyon izgatott lett, amikor meglátta a hátam mögül elővarázsolt dobozt és amint előkerült a nőiesen elegáns, vékony tablet, a pici lány örömtől csillogó szemekkel rám nézett és boldog mosollyal köszönte meg az ajándékot. Azonnal bekacsolta az "élő mesekönyvet" és boldogan mutogatta kis szobatársainak a dzsinn ajándékát. Anya segítségével rögtön hozzá is kezdett a készülék beüzemeléséhez, már nagyon várta, hogy megnézhesse kedvenc meséjét.

A pici lányt annyira elvarázsolta a komoly műszaki feladat, hogy a néhány perc múlva érkező gyógytornász Gabi néninek esélye sem volt rábeszélni a gyereket egy kis tornára. Gabi néni persze megértéssel fogadta a "helyzetet" és a kis Emi megígérte, hogy később bepótolja a mulasztást - persze csak ha már megnézte kedvenc meséjét!

Drága kicsi Emília, a Csodalámpa teles csapata kíván Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a mesék világában!


Köszönjük a felajánlást a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület által szervezett IV. Greiner Szigetközi Sárkányhajó Sport és Gyermek Fesztivál résztvevőinek, akik tombola- és zsákbamacska-vásárlásukkal, valamint támogatásukkal segítették e kívánság teljesülését!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.augusztus 14.

Archívum


Belépés