Vivien (16 éves, Lajosmizse)



2017.07.31-én délután 5 órára beszéltem meg Radics Vivien édesanyjával, hogy elviszem a kislány kívánságának megfelelően az új laptopot, a lakásban egy mosolygós, nagyon barátságos anya és lánya fogadott.

Vivi felbontotta az ajándékot, és szakszerűen üzembe helyezte. Addig anyukájával kitöltöttük a papírokat, és lefényképeztem a nagylányt.

Közben az édesanyja elmesélte Vivi kálváriáját, ami végül jóra fordult, Szegeden Dr. Vass Noémi lett a kezelőorvosa, aki azonnal megállapította a betegségét. Neki köszönhetik, hogy a kislány meggyógyult, ill. az állapota jelenleg tünetmentes. A 8. osztály elvégzése után szeretett volna a kislány dajkaképzőt végezni, reméljük ez az álma is egyszer valóra válik, most egy sokkal érettebb gondolkodású Vivi „született”, aki kis segítséggel meg fogja találni a helyét az életben.

Még egyszer szeretném tolmácsolni Vivi és édesanyja hálás köszönetét Vass doktornőnek, az emberségért, barátságért, és biztató szavakért!

Nagyon örültem, hogy ott lehettem náluk, és átadhattam a Csodalámpa ajándékát. Úgy gondolom, jó helyre került, és jó hasznát fogják venni. Nagyon szépen köszönik ők is a laptopot!


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatását!


Bekéné Kulai Éva
kívánság-koordinátor
Lajosmizse, 2017.07.31.

Archívum


Belépés