András (11 éves, Budapest)



Andrásnak sajnos elég hosszú időt kell kórházban töltenie és hamarosan itt van az iskolakezdés ideje. Elmesélte, hogy nem szeretne nagyon lemaradni a tanulásban, tanárai és pajtásai készséggel vállalják, hogy minden tananyagot megküldenek neki, már csak egy komoly laptop hiányzik ahhoz, hogy a folyamatos kommunikáció megvalósuljon közte és az iskola "tündérei" között.

A dzsinnek csak suhintania kellett a varázspálcával és a mosolygós kamasz fiúcska álma máris valóra válhatott! Nagyon sietett a dzsinn, hiszen komoly lelkiismeret furdalása lett volna, ha egy lelkes kis tanuló lemarad a "gonosz módon" már talán szeptember 2-án átküldésre váró igazi kobaktörő matek példák megoldásáról - a többi ínyenc feladatról nem is beszélve!

Andris egy rövid otthoni pihenő után éppen megérkezett a kórházba a következő kezelésre, amikor megleptük az ajándékkal - egy gyönyörű, ezüstszürke, mindentudó laptoppal. A boldogan csillogó szemek és a laptopot szeretettel simogató ujjak mindent elárultak, azonnal tudta a dzsinn, hogy a laptop kis gazdája nagy szeretettel és odafigyeléssel fogja kezelni a megvalósult álmot, sok-sok okos dolgot fog megtanulni a segítségével..., de azért néha egy kis huncutság is belefér az időbe, egy kis játék, önfeledt csevegés vagy titkos üzenetváltás a haverokkal!?

Kívánjuk, hogy nagyon sok örömöd teljen a laptop használatában, maradj mindig mosolygós, tanulj, okosodj és gyógyulj meg mielőbb!


Köszönjük az E.ON Hungária Zrt. támogatását, hiszen segítségükkel sikerült Andris álmát ilyen gyorsan valóra váltani.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017. augusztus 14.

Archívum


Belépés