Péter (17 éves, Szarvas)


Péter mindig is futballrajongó volt, így nem volt kérdés, mikor a Csodalámpa Alapítvánnyal kapcsoltban került, hogy mi legyen a kívánsága. Édesapjával szeretett volna egy Arsenal futballmeccsre elmenni Londonba az Emirates Stadionba. Én voltam az a szerencsés ember, aki velük lehetett ezen a fantasztikus hétvégén, a lutoni repülőtéren vártam őket, és elmentünk a szállodához.

Másnapi utunk múzeumlátogatással kezdődött, majd megnéztük az Arsenal régi és új stadionjait. Péter imádja az ókori idők kultúráját, így ellátogattunk a British Múzeumba, ahol fantasztikus pár órát töltöttünk a római-görög és egyiptomi részlegen. Az utolsó napon tettünk egy városi sétát, majd rohantunk arra a bizonyos Arsenal-Everton meccsre… Korábban érkeztünk, hogy elég időt tölthessünk a stadion felfedezésével, megfigyeltük, hogy a csapatok hogyan melegítenek be, és hogyan telik meg az a hatalmas stadion több ezer emberrel.

Nagyon izgalmas és fantasztikus meccsen vehettünk részt, természetesen Péter kedvenc csapata az Arsenal nyert nagy örömünkre.

Biztos vagyok benne, hogy ez a hétvége olyan erőt és felejthetetlen élmény nyújtott Péter számára, ami segíteni fogja őt az elkövetkező hónapokban.

Nagyon szép nyarat és sok erőt kívánunk a felépülésedhez!


/ 4





Köszönjük, hogy az IBIS London Euston Station-St. Pancras International Hotel vendégül látta Péteréket!

Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde támogatását!


Köszönjük a Fundamenta SZEB csapatának segítségét!


Köszönjük magántámogatóink adományait!

Beregi Georgina
kívánság-koordinátor
London, 2017.05.22.

Archívum


Belépés