Márton Dániel (4 éves, Szolnok)


Marci 4 éves kisfiú, akiről nyáron derült ki, hogy beteg…, azóta komoly kezeléseket kap.
Szülei, elsősorban pedagógus édesanyja, teljesen jól állnak a betegséghez: „Hamarosan leküzdjük”. Marcika az egészből annyit érzékel, hogy nagy körülötte a nyüzsgés.

Nagyon sok játéka van Marcinak, de éppen lakásfelújítás és kertrendezés közben vannak, és nagyon szerettek volna Marcinak egy saját játszóteret, ahol kedvére hintázhat. Közösségbe még nem járhat, de néha kellő védőfelszerelésben elmehetett a játszótérre, mostantól elég lesz saját udvarukba kimenni és kezdődhet a játék a szabadban.

Marcika és édesanyja nagy örömmel fogadtak, és bevezettek a házba, mert a kertben még folytak a munkálatok, persze Marcika már kileste, mi készül. Megnéztük a kisfiú játékait, legóztunk és vonatoztunk vele. Ezután kimentünk a kertbe, és végre Marci kipróbálhatta a csúszdát. Amíg teljesen meg nem gyógyul, itt nyugodtan hintázhat, játszhat a „magaslesen”, és nem kell félni attól, hogy megfertőződik más gyerekektől a játszótéren.

A kívánságot Fekete Sándorné, Fekete Patrik Sándor, és Szűcs Mariann segített teljesíteni: mindhárman a Fundamenta Személyi Bankár Dél Alföldi Régió dolgozói.

Köszönjük a Fundamenta-Lakáskassza Zrt munkatársainak továbbá Fundamenta Személyi Bankár hálózatának adományát, mellyel sikerült mosolyt varázsolni egy újabb beteg kisfiú arcára.



Bekéné Kulai Éva
kívánság-koordinátor
Szolnok, 2016.12.08.

Archívum


Belépés