Tamás (12 éves, Szombathely)

Szakértői üzletág munkatársainak köszönhetően Tamás kívánságát sikerült teljesíteni, aki elektromos nyerges rollert kért.

Nem volt egyszerű a beszerzése, mert Magyarországon egyetlenegy helyen lehet kapni olyat, amilyet ő szeretett volna, de nyilván nincs lehetetlen, sikerült azt az egy helyet megtalálni. A sors pikantériája, túl azon, hogy december 6-án Mikuláskor történt az átadás, anélkül, hogy tudtuk volna, Tamásnak ezen a napon van a születésnapja. Az átadás a Tűzoltó utcai Klinikán történt, egy Mikulás ünnepség kellős közepén. Amint beértünk az aulába, Tamás azonnal odajött hozzánk, a boldogság, öröm az arcára kiült, annak ellenére, hogy nagyon komoly betegségben szenved, melyről úgy beszélt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
A pozitív kisugárzása rengeteg erőt és energiát adott. Nagyon szeretek ajándékot adni, mert mindig sokkal többet kapok, ezt az érzést, még nagyon sokszor át akarom élni.


Göncz Erika
Fundamenta
Budapest, 2016. 12.06

.
Köszönjük a Fundamenta SZEB Szakértői Üzletág támogatását, Göncz Erikának és Kenyeres Edinának a személyes részvételt az ajándékozáson, dr. Szabó Évának a kívánság koordinálásában nyújtott segítségét!!


Archívum


Belépés