Dominika Martina (17 éves, Zsarolyán)

Hálásak vagyunk valamennyi támogatónknak, önkéntesünknek, hogy már 3000 életveszélyesen beteg gyermeknek szerezhettünk örömet!

A fővárosi Nádor utcai Hajas Szalonban teljesült háromezredikként a Zsarolyánban élő Dominika álma, aki egy "kezdő fodrászkellék" csomagot kért a Csodalámpától - nem csoda, hiszen fodrásznak tanul.

Na de ki tudja, mi van egy "kezdő fodrászkellék" csomagban?

Ebben Hajas László, a híres mesterfodrász sietett a segítségünkre, amikor egy hatalmas karácsonyi táska társaságában fogadta Dominikát, aki álmában sem gondolta, hogy ekkora ajándékot kap.

A táskában egy komplett, sőt "szuperkomplett" profi fodrászfelszerelés várta a nagylányt. A csupa vidám nagylány meglepetten szedegette ki egymás után a kellékeket, s mindegyikről elmondta nekünk, melyik mire is jó valójában.

/ 14



Csilla, az Europa 2000 középiskola diákja, mint önkéntesünk vállalta a modell szerepét, hiszen miféle fodrászkellék az, amit nem lehet nyomban kipróbálni? Dominika pedig élt is a lehetőséggel és Hajas úr szakmai tanácsaival kisegítve –miszerint, hogyan lehet dúsabbá tenni a tincseket, miként lesz különálló lokniból lehulló hajzuhatag - pompás frizurát alkotott modellünknek.

Köszönjük Hajas László úrnak, hogy felajánlotta a segítségét és teljesítette Dominika álmát.


Felkai Márta és Patzauer Gábor
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2016. 12.07.

Archívum


Belépés