Zsolt (7 éves, Békéscsaba)

Zsoltinak pici kora óta több súlyos műtétet kellett elviselnie, de már sokkal jobban van, izgő-mozgó kisgyerekként nem meglepő, hogy egy sportjátékokkal kiegészített X-BOX Kinectet kért a Csodalámpától. A kívánságot a Music FM kampánya keretében teljesítettük a rádióval és az Euronics Műszaki Áruházlánccal közösen, méghozzá nem is akárhol, hanem a budapesti stúdióban, élő adásban.
Izgalommal vártuk az adásidő kezdetét, mivel nem sokkal előtte kaptuk a hírt: a főváros felé vezető autópályát lezárták, így a család nem biztos, hogy odaér a megbeszélt időre. De mint tudjuk, csodák pedig vannak, így a lehető legpontosabban megérkezett Zsolti a szüleivel a rádióba. Még arra is volt idő, hogy gyorsan körbe mehessen és megnézze a stúdiót. Minden érdekelte, ki, mit csinál, és hogy is működik a vezérlőpult? Azután elérkezett a műsoridő és Zsolti teljes nyugalomban beült a mikrofon elé, üdvözölt mindenkit és elmesélte, hogy sok műtétet kellett kibírnia, de a kórházban jó is történt, mert nagyon szeretett a kiállított X-BOX-on játszani. Ahogy erről mesélt, gyermeki őszinteséggel közölte, már ki is találta, hogy most fogja megkapni… Fülig érő mosollyal, tágra nyílt szemekkel vette el az X-BOX játékgépet és a Grupama Biztosítótól kapott ajándékcsomagját. Mindent azonnal kibontott, megnézett, és láttuk ennél nagyobb örömet nem is szerezhettünk volna neki. Majd összecsomagoltuk az ajándékokat, és Zsolti illedelmesen elköszönt mindenkitől, úgy tűnt, szeretne minél előbb otthon lenni és kipróbálni a játékgépet.
Nagyon jó szórakozást és mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Zsoltinak!

/ 2




Köszönjük a 89.5 Music FM Jótündére és az Euronics Műszaki Áruházlánc felajánlását, így segítségükkel az ünnepek előtti többhetes országos kampányuk keretében teljesülhetett Zsolti álma.


Felkai Márta
kívánságkoordinátor
Budapest, 2016. december 16.

Archívum


Belépés