Örs (8 éves, Pilisvörösvár)

Őrs kívánsága egy távirányítós autó volt. Kérdésemre, miért is ezt kéri, elmondta, hogy régebben kapott egyet, de sajnos az már elromlott.

A kívánságteljesítés napján, hétfőn nem tudta, milyen szuper nap vár rá, édesanyja csak annyit mesélt neki, hogy a British International School diákjai és tanárai várnak rá...

Kora délelőtt érkeztünk az iskolába, ahol az V. osztályos gyerekek un. General Assembly-re készültek.
Számukra is meglepetés volt, hogy velük lesz a nagyfiú. Őrs ugyanis transzplantációra vár, és mivel bármelyik pillanatban behívhatják őket, drukkoltunk, hogy sikerüljön személyesen az adományozó diákok előtt átvenni az ajándékot.

Az ünnepség keretében a diákok beszámoltak jótékony munkájukról, arról is, mi mindent végeztek el, hogy örömet szerezhessenek két csodalámpás gyermekünknek.
Hihetetlen találékonyak voltak, sütivásárt tartottak, a zsebpénzükből tettek félre adományt, sétáltak, a sétáért szüleik szintén adományt adtak, sőt még tanáraikat is megkérték, hogy hadd cseréljenek helyet egy napra, azaz ők legyenek a tanárok, a tanárok a diákok.

/ 5



A sok-sok erőfeszítést siker koronázta, melynek eredményeként Őrs álmát a helyszínen válthatták valóra. A nagyfiú számára nagy öröm volt az ajándék, mondta is, pont ilyenre vágyott. Kérdésünkre, a diákok közül ki szeretné még egy ilyen csodajárgányt, szinte mindenki jelentkezett.

Kedves Őrs! Reméljük, hogy az autó is hozzásegít a mielőbbi gyógyuláshoz, és ne feledd a diákok üzenetét és énekét: fontos vagy nekik!

Köszönjük a budapesti Angol nemzetközi Iskola tanárainak, V. osztályos diákjainak és szüleiknek, hogy támogatták Őrs kívánságát.


Patzauer Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2015. május 19.

Archívum


Belépés