Nikolett (16 éves, Gyömrő)

Nikolett minden nap kora hajnalban kel, hogy eljuthasson budapesti iskolájába. Eddig cukrásznak készült, de az egészségi állapota miatt mesterséget és így iskolát kell váltania.
Ezért is nagy segítség neki, hogy megkaphatta álmai vágyát, azt a szuper telefont, mellyel a régi és az új barátaival is tarthatja a kapcsolatot.
Az ajándékot a budavári Hilton Budapest Hotel és a Fundamenta Lakáskassza Zrt. közös péntek délutáni jótékonysági rendezvényén adtuk át a szálloda Parlament termében.

Niki izgatottan nyitotta ki a dobozt, majd amikor meglátta a csodaszép, aranyszínű telefont, felragyogott a szeme és látszott, mennyire boldog.
Csillogó szemmel mondta el, hogy már biztos abban, hogy nem veszíti el a régi iskolatársait sem, hiszen bármikor beszélhet, internetezhet velük.

/ 4



A Nikinek, édesapjának és a fundamentás csapatnak a közös programon Ténai Zoltán országos barista bajnok mutatta meg, hogyan készülnek a legizgalmasabb koktélok - amelyeket "elvárható gondossággal" meg is kellett kóstolni. Természetesen Niki sem csak néző volt, Zoltán egy finom alkoholmentes koktéllal lepte meg őt.

Köszönjük a Fundamenta Lakáskassza Zrt. és a Hilton Budapest Hotel támogatását, hiszen összefogásukkal sikerült Niki álmát valóra váltani.




Felkai Márta és Patzauer Gábor
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2015. május 15.

Archívum


Belépés