Beszámolók/2011-08-12 Olivia


Olívia az édesanyjával és Sternócky Balázzsal, a Hotel Azúr értékesítési és marketing igazgatójával.



Olívia határozott kéréssel fordult a Csodalámpa Alapítványhoz. Az volt a kívánsága, hogy a Balaton régió legnagyobb, 4 csillagos wellness- és konferencia szállodájában, a siófoki Hotel Azúrban nyaralhasson az anyukájával.

Amint azt az édesanyjától, Szilviától megtudtam, a kislány rengeteget böngészik az interneten, így határozott elképzelésekkel kezdett kutatni az ideális helyszín után is. Fontos szempont volt, hogy rossz idő esetén se unatkozzanak, ezért is döntött az Azúr mellett, ahol az élményfürdő és szaunapark, a változatos sportolási lehetőségek és gyermekprogramok gondoskodtak a kikapcsolódásukról.

Megtudtam, hogy Olívia kitűnő tanuló, emellett sokat és szívesen mozog, amire a betegsége okán is szüksége is van. Elmondta, hogy a konditermet és a mini disco-t is kipróbálta, de a legszívesebben a wellness részben tartózkodott. Óvodás kora óta úszik, így a kinti medence hűvösebb vize sem riasztotta el a napi fürdőzéstől.

Dicsérte a finom ételeket és a kényelmes szobát is, és bár a szálloda két munkatársa is jelen volt a beszélgetésünkkor, huncut mosoly kíséretében bevallotta, hogy néha bizony ugrándozott az ágyon, de csak, mert annyira jól rugózott.

Egy bájos, életvidám, kedves kislányt ismertem meg Olíviában, akit remek humorérzékkel áldott meg az ég, s akitől az önirónia sem áll távol, ami, azt gondolom, ebben az életkorban kevesek sajátja. Ezek a tulajdonságok pedig nagyban segítenek a betegsége elviselésében, és színesebbé varázsolják a mindennapokat.

Kedves Olívia, kívánom, hogy maradj mindig ilyen vidám és érdeklődő, és gyógyulj meg minél hamarabb.




Köszönet illeti a Hotel Azúrt, amely biztosította Olívia és anyukája felhőtlen pihenését

és köszönet a Csodalámpa Alapítványnak a kívánság teljesítéséért.




Köszönjük az E.ON ZRt. támogatását!






Lakatos Edina
kívánság-koordinátor
Siófok, 2011. augusztus 09.

Archívum


Belépés