Emil Márk (4 éves, Budapest)


A család Sternócky Balázzsal, a Hotel Azúr értékesítési és marketing igazgatójával



Emil, a 4 éves budapesti fiatalember egy vízparti, családi nyaralásról álmodott, ami a Csodalámpa segítségével augusztus elején vált valóra. Szüleivel és a bátyjával, Kornéllal öt csodálatos napot töltöttek el Siófokon, a Hotel Azúrban.

A nyaralás harmadik napjára, augusztus 9-ére egyeztettük a találkozót Emil édesanyjával, Anitával, akivel kellemesen elbeszélgettünk, amíg az édesapa megérkezett a recepcióhoz a testvérekkel. Emil először kicsit szégyenlős volt, de aztán beleegyezett, hogy készítsek egy fotót róluk a szálloda bejáratánál.

Igaz, ennek az volt a feltétele, hogy utána rögtön visszamehessen pancsolni, azt ugyanis akár egész álló nap meg nem unta, alig lehetett kikönyörögni a medencéből. Édesanyjától azt is megtudtam, hogy a nyaralás alatt igyekeztek Emil minden kívánságát teljesíteni, ezért például, bár ő a legkisebb, ő aludt a legnagyobb ágyban.

S bár picit aggódtunk a meteorológusok által jelzett korai ősz miatt, végül az időjárás is kedvezett a nyaraláshoz. Szép, ragyogó napsütéses idő várta a családot a Balaton partján, vasárnap, amikor igazi kánikula volt, még a Balatonba is bemerészkedtek a fiúk.




Köszönjük a Hotel Azúrnak, hogy lehetővé tette a család kedvezményes nyaralását,

és köszönjük a Csodalámpa Alapítványnak, hogy valóra váltotta Emil álmát.




Köszönjük az E.ON ZRt. támogatását!






Lakatos Edina
kívánság-koordinátor
Siófok, 2011. augusztus 09.

Archívum


Belépés