Sándor (15 éves, Tenk)

Sándor épphogy túl van az első kezeléseken. Betegsége előtt intenzíven sportolt, az ágyhoz kötöttség már önmagában sem lenne öröm számára...

A Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola idén is megrendezte a Csodalámpa javára adománygyűjtő "Walk-the-Wish" sétáját. A diákok az egyik teljesítendő kívánságnak Sándort óhaját választották ki.
Az iskola diákjainak és tanárainak képviseletében, Sándor, Gábor, illetve Ben és Doug társaságában érkeztünk meg a 2. sz. Gyermekklinikára.
Édesanyja csak előző esete tudta meg, hogy teljesül fia kívánsága, és csak nehezen volt képes magában tartani a titkot.

Sanyit egészségi állapota miatt sajnos csak egyesével lehetett meglátogatni, így édesanyja társaságában előbb Sándor mesélt arról, hogy az amerikai iskola jó 600 diákja és tanára kíván mielőbbi gyógyulást, majd steril ruhába bújva Gábor adta át a kívánság tárgyát, egy vadonatúl laptopot.

Doug, Ben és én az ajtó üvegén át láttuk a történteket, és Sanyi édesdanyjának szeme csillogásán láthattuk, mekkora örömet sikerült okoznunk Sándornak.


Mielőbbi gyógyulást és boldog születésnapot kívánunk Sándornak, a csodalámpások és az AISB tanulóinak és tanárainak nevében is.

Patzauer Gábor
Budapest, 2010.11.29.

A kívánságot a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola adománya révén teljesítettük. Sándor nevében is köszönjük!



Sándor, Gábor, Ben és Doug a klinika előtt

Archívum


Belépés