Etelka (16 éves, Sajóbábony)

Sokat beszélgettem a GYEK-ben kezelt 17 éves Etelkával arról, hogy mi lenne a szíve vágya, ha kérhetne valamit a jó Tündértől, vagy ha a Csodalámpa teljesítené a kívánságát, mit is kívánna?

Mindig arra az elhatározásra jutott, hogy egy laptopot szeretne nagyon, mert azt a nagymamája soha nem tudná megvenni neki, és a tanuláshoz milyen jó lenne, mert azért amiért őt meggyógyították és látta, hogy az orvosok és nővérek milyen áldozatos munkát végeznek a beteg gyerekekért Etelka elhatározta, hogy ő is az egészségügyben fog dolgozni, hogy ápolja, gyógyítsa a beteg gyerekeket.

És megtörtént a csoda, egy kicsivel a névnapja előtt teljesült az álma, kapott egy laptopot. Etelka és nagymamája együtt sírtak örömükben, s nem akarták elhinni, hogy tényleg teljesült Etelka álma.

Kedves Etelka! Minden csodalámpás önkéntes nevében kívánom Neked, hogy legyen nagy örömöd a laptopban, használd egészséggel, és teljesüljön az a vágyad is, hogy életed hivatása az egészségügyhöz kössön!




Tatárné Csonka Zsuzsanna
koordinátor
Miskolc, 2010.november 19.






A kívánságot a támogatásával

teljesítettük. Etelka nevében is köszönjük!




Kedves Csodalámpa!


Szeretném megköszönni a laptopot, amit a mai napon Zsuzsa néni a régió vezetője átadott! Nagy meglepetés volt a számomra, mert nem is sejtettem, hogy miért kellett ma bejönnöm a kórházba.:-))

Kívánom, hogy a Csodalámpa még sok ideig és sok-sok gyereknek okozzon olyan meglepetést és boldogságot, amiben nekem volt ma részem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



::::::::::::Szeretettel: Etelka

Archívum


Belépés