LAURA ELIZA (5 éves, ESZTERGOM)


Laura kívánsága a Csodalámpától az volt, hogy a családjával eltölthessen néhány napot fürdéssel és sok-sok játékkal. Megosztjuk Laura anyukájának köszönő sorait:

„Elsősorban szeretnénk megköszönni az alapítványnak a lehetőséget. Sajnos ez a kegyetlen betegség ott van a mindennapjainkban, ez a hosszú hétvége Visegrádon a Thermal Hotelben fantasztikus volt, segített picit kizökkenteni minket a hétköznapokból. Laura is nagyon jól érezte magát, amint az a mellékelt képekből is látszik.

Sokat medencéztünk, szerencsére az időjárás is kedvezett nekünk. Bőséges reggeli és vacsora állt a rendelkezésünkre. Minden nap voltak különböző programok a szállodában, aminek a nagy többségén részt vettünk. Első nap csillámtetoválás volt a játszóházban, második nap ásványbemutató, harmadik nap állatbemutató volt. Laura nagyon bátor volt, a kígyó kivételével minden állatot a kezébe vett.

Még egyszer köszönjük a támogatást!
Üdvözlettel: Anita, Laura anyukája”

/ 6




Hálásan köszönjük a Fashion Street és üzemeltetője, az Immobilia Zrt. vezetésének és munkatársainak és a Thermal Hotel Visegrád-nak a támogatását, melynek köszönhetően ismét nagy örömet szerezhettünk újabb "csodalámpás" gyerekeknek.

. .

Archívum


Belépés