BÁLINT (13 éves, NÓGRÁDMEGYER)


Bálint kiskora óta rajong a fociért, kedvenc csapata az FC Barcelona. Nagy álma pedig az volt, hogy részt vehessen egy élő meccsen a Camp Nou stadionban Barcelonában.
Egy szép napon az álom valóra vált.

Már a repülőút is nagy élmény volt: a kapitány személyesen köszöntötte Bálintot, közös fotót készített vele, ajándékkal kedveskedett, és meghívta egy látogatásra a pilótafülkébe.
A személyzet minden tagja kiemelt figyelmet fordított kis utasukra.

A meccs szombat este 21.00 órakor kezdődött. Napközben a várossal ismerkedtünk, sétáltunk a híres La Rambla-n és a kikötőben. Egész Barcelona foci lázban égett, mi is hangolódtunk az esti programra.
És elérkezett a várva várt meccs. Bálint Barca mezben, örömtől ragyogó arccal, egy nagy doboz popcorn társaságában, az első sorból követhette az eseményeket. Együtt énekelt a többi szurkolóval, és együtt „hullámzott” velük. Pont ez a hangulat volt az, amit szeretett volna átélni. Élvezte minden pillanatát, és még a meccs közben eleredő eső sem szegte kedvét. Kedvenc csapata végül 4:0-ra nyert.

A következő nap ugyancsak a fociról szólt: stadiontúrán vettünk részt a Camp Nou stadionban, ahol a több órás bejárás során Bálint megismerkedhetett a stadion történetével, láthatta a Barca legnagyobb játékosainak relikviáit, beülhetett a VIP páholyba, benézhetett a sajtószobába, valamint a játékosok öltözőjébe is.

Bálint fantasztikus élményekkel tért haza a barcelonai útról. Biztos vagyok benne, hogy mindig boldogan fog visszaemlékezni erre a nagyszerű utazásra.

/ 7




https://youtube.com/shorts/XBkNv5EoX0s?feature=share


Köszönjük az ibis Styles Budapest Airport, az ibis Barcelona Cornella vezetőségének, a Wizz Air Hungary Zrt. vezetőinek támogatását, a földi és légi legénység kedvességét, a Hesse Trade Kft., a Henkel Magyarország Kft., a Jet Travel utazási iroda támogatását, valamint köszönjük magántámogatóinknak a segítséget, köztük Szilviának és Balázsnak, hogy mindannyiuk
önzetlen támogatásával valóra válthattuk Bálint álmát!





Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Barcelona, 2023. április 30.

Archívum


Belépés