ZOLTÁN MILÁN (15, NAGYKÖRŰ)

Zoltán elkötelezett focista, reggeltől estig szereti rúgni a labdát. Csapattársai azzal is támogatták, hogy mezét, a 7-est, senki sem viselte, amíg a kezelések tartottak.

Számára nem volt kérdés, mit kér alapítványunktól: kedvenc csapata, a Manchester United egy meccsét szerette volna „élőben”, Angliában megnézni.

Egy nagyon kedves támogatónk segítségével sikerült belépőjegyeket kapnunk a Tottenham - Manchester United rangadóra, melyet a Tottenham új, modern stadionjában rendeztek, persze telt ház előtt. Az, hogy lett belépőjegy, már önmagában kisebb csoda volt, hiszen ezekre a mérkőzésekre lehetetlen „külsősként” jegyet venni, a klubtagok elővételben vehetnek jegyet, és csak igen ritkán jut „maradék” belépő a külsős szurkolóknak.
Zoltán izgatottan várta a rangadót, természetesen kedvenc csapatának drukkolt. Az első félidőben ők vezettek két góllal, a végeredmény mégis 2:2 lett.

Ez sem szegte Zoltán kedvét, csillogó szemmel mondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy élőben látja a MU-t játszani.

/ 7




A meglepetéseknek nem volt még vége, hiszen londoni szállásunk egyik menedzsere még a Chelsea 30-as mezét hordó játékosa, Carney Chukwuemeka által aláírt prospektust is szerzett Zoltánnak.
Aki szóhoz sem jutott a meglepetéstől…

Nagyon megható volt, amikor közeledve a búcsúzáshoz Zoltán azt mondta, hogy a betegségében az a legjobb, hogy így eljuthatott Londonba... Most ismét elkezd angolul tanulni, és reméli, még visszatérhet majd – velünk! - ebbe a csodaszép városba.

Kívánjuk, hogy mielőbb gyógyulj meg Zoltán, és sikerüljön nagy álmod, hogy Te is profi focista legyél.

Zoltán kedves e-mail-lel mondott köszönetet:

From: Melinda Sz***i m*******4 @ gmail.com>
Sent: Wednesday, May 3, 2023 5:25 PM
To: Ivady Éva <ivady.eva@csodalampa.hu>
Subject: Zoli álma

Kedves Csodalámpa alapítvány!!!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy az egyik legnagyobb álmomat valóra váltották, részt vehettem egy Manchester United meccsen, ráadásul Angliában, ami egy csoda szép hely.

Sok emléket és élményt gyűjtöttem ami önök nélkül nem valósulhatott volna meg!!

Köszönöm az alapítvány alapítójának,
Köszönöm a szervezőknek,
Köszönöm a kísérőknek, örök hálám érte.

Tisztelettel Zoltán Milán


Köszönjük az ibis Styles Budapest Airport, az ibis London Earls Court valamint az ibis Styles London Gloucester Road vezetőségének támogatását, Lars Sammelius úrnak a meccsjegyek megszerzéséhez nyújtott segítségét, a Wizzair vezetőinek támogatását, a földi és hajózó munkatársainak kedvességét és hatékony segítségét, valamint a Kontron Electronics Kft.-nek és magántámogatóinknak, köztük Szilviának és Dánieléknek a segítséget.

Az ő önzetlen támogatásuknak köszönhetően sikerült megvalósítani Zoltán álmát.




Patzauer Laura
kívánság-koordinátor
London, 2023. április 29.

Archívum


Belépés