Kálmán (12 éves, Budapest)


Kálmán betegségéből kifolyólag speciális iskolába jár. Anyukájával és négy nagyobb testvérével élnek együtt.

A nagyfiú nagyon szereti a meséket. Több kedvence is van, de az állatos figurák kötik le igazán. Jégkorszak és a Madagaszkár, amit bármikor szívesen megnéz. Toplistán a dinoszauruszok szerepelnek. Anyukájától tudjuk, hogy jó kedve lesz a zenétől. Így alapítványunktól egy tabletet kértek ajándékba a nagyfiú számára. Kálmánka már nagyon várta az ajándékot. Izgalommal nézte, ahogy testvérei azonnal segítettek neki beüzemelni, és beállítani rajta a Youtube-ot, mivel főleg azon nézi a meséket és hallgatja a zenét.

A tablethez járt még egy dínós tok, aminek szintén nagy sikere volt. Természetesen az is azonnal használatba vették. Látszott, hogy a nagyfiú igazán örül az ajándékának.


„A Process Solutions csapata évek óta Önkéntes napok keretén belül, rendszeresen teljesíti beteg gyermekek kívánságait. Bár idén nem tudták megrendezni az eseményt személyesen, de szeretnének segíteni, ezért is jelentkeztek csodabogárnak."


Köszönjük a támogatást a Csodabogár jótékony sportolóként regisztrált Process Solutions Csapatának, mellyel örömet okozhattunk a kislegénynek!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021. január 5.

Archívum


Belépés