Csenge (16 éves, Szolnok)


Csenge gimnáziumi magántanuló, bátyja Szegeden egyetemista nővére pedig Budapesten él.
Nagyon szereti az állatokat.

Most is több kutyájuk van, de mindig is az igazi kedvenc a korábbi nápolyi masztiff kutyusa volt, akit nagyon szeretett, és azóta is hiányzik neki. A kezelések megpróbáltatásai megviselték Csengét. Hosszú és nehéz időszakon van túl. Mikor kérdezték, minek örülne, mit szeretne, ha lehetne egy kívánsága, semmi másra nem tudott gondolni, csak egy nápolyi masztiff kutyakölyökre.

Így történt, hogy az ünnepek előtti napon Csengét egy igazi karácsonyi ajándék várta a kórházból hazatérve. Igen, a régóta vágyott nápolyi masztiff kiskutya, akivel otthon majd sokat tud játszani, tudja tanítani, nevelgetni. Szerencsére egy nagyon kedves tenyésztőnél sikerült rátalálnunk erre az igazi különlegességre.

Csenge levélben mondott köszönetet az örömteli meglepetésért:

"Kedves Bea néni!

Nagyon szépen köszönöm a kiskutyát. Héra,ez lett a neve, elsőre megbarátkozott velem.
Nagyon szófogadó, kedves , játékos és szép is. Régóta szerettem volna már egy ilyen kutyát és most nagyon örülök neki. Próbálok sok időt vele tölteni, játszani, tanítgatni, nevelni. Már most sok örömet okozott és az egész család nagyon szereti. Köszönöm szépen. Csenge"


Köszönjük Illés Viktóriának, az Anile Montanaro kennel tulajdonosának a kedvezményes árat és az ajándékba adott kiegészítőket.

Hálásan köszönjük az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. támogatását, melynek segítségével sikerült megvalósítani Csenge álmát is.

upload:Beszamolok/MVM_Group.png


Ratimorszky Bea
kívánság-koordinátor
Szolnok, 2020. december 23.

Archívum


Belépés