NOEL (15, PÉCS)

Noel kívánságával valóban akadt némi gondja a Csodalámpa dzsinnjének, de ha egy dzsinn és sok jó ember összefog...
Olvassák inkább az ő sorait:


"From: ***** mailto : a****7@gmail.com
Sent: Sunday, December 27, 2020 6:48 AM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: Köszönet!

Kedves Csodalámpa!

Amikor megtudtam, hogy beteg vagyok nem csak én, de szüleim is nagyon kiborultak. Aztán jött egy lehetőség, hogy olyan dolgot kérhetek a Csodalámpától, ami talán segít, hogy meggyógyuljak. Sokat gondolkodtam rajta, hiszen el sem tudtam képzelni, hogy mi lehetne számomra az, ami a gyógyulás felé vezetne. Aztán láttam a tv-ben, hogy hamarosan megjelenik a Ps5 játékgép, ami számomra hatalmas ajándék lenne! Mivel mondták, hogy ezt elég nehéz lesz beszerezni és valószínűleg sokat is kell várni rá, mert az országban még nincs, de beszerzik, én arra gondoltam, hogy nem választok mást, hanem talán amire meggyógyulok, addigra megkapom.

Teltek a napok véget ért a kezelésem, szent este volt és a szobám előtt két nagyon kedves ember állt, kezükben egy hatalmas dobozzal. Nem tudtam, hogy kik Ők és mi van náluk, aztán hatalmas meglepetésemre elmondták, hogy a Csodalámpa Alapítványtól jöttek és szeretnének átadni egy csomagot és Boldog Karácsonyt Kívánni!

Én csak annyit tudtam kérdezni, hogy "ez az?".

Nagyon boldog voltam, hiszen nemcsak hogy véget ért a kezelésem, de az év legszebb ünnepén, olyan dolgot kaptam a Csodalámpától, amit álmodni sem mertem volna!

Köszönöm azoknak az embereknek, akik segítettek abban, hogy ez a kívánságom teljesüljön és mindent megtettek érte!
Köszönöm Csodalámpa, most már elhiszem, hogy vannak csodák, amik teljesülnek és vannak csodálatos emberek, akik ezeket a csodákat teljesítik!
Minden kis betegnek azt kívánom, hogy nekik is előbújjon a csodalámpából a kis Jin-jük és teljesítse a kívánságuk, hogy mielőbb meggyógyuljanak!

Köszönettel: ***** Noel"




Köszönjük támogatóinknak, Ildinek és Csongornak, hogy ekkora örömet okoztak Noelnek 2020. karácsonyán!


Simon Viktória és Sahel Al-Zoubi
kívánság-koordinátorok
Pécs, 2020. december 24.

Archívum


Belépés