Milán (5 éves, Tiszafüred)


Az 5 éves Milán a legkisebb gyerek a családban. Testvéreivel szívesen játszik együtt.

Milán igazi mai kis srác, érdeklődését a szórakoztató elektronika köti le. Nagyon szeret TV-t nézni és imádja a kütyüket. Érdekli a telefon és a rajta lévő játékok. A számítógépek és a konzolok világa egyaránt jó kis időtöltést jelentenek számára. Így nem is kérdés, miért kért a Csodalámpától egy Xbox-ot.

Szerencsére most nem kellett hosszú időt töltenie a kórházban, ezért az ajándék bontására az otthonában került sor. Az igazi örömöt Milán számára az Xbox konzol mellett a kedvenc játéka, jelentette. A Minecraft, ahol kiélheti építési vágyát, ebben a végtelen kreatív világban, ahol a veszélyes mobok legyőzhetők, erőt adva Milánnak a gyógyuláshoz.



Köszönet Kiss Márk stylistnak, aki saját tervezésű maszkot adományozott az egészségügyben dolgozó orvosoknak, nővéreknek, illetve további elkészült 100 darab maszk eladásából az alapítványunkat támogatta, valamint a védőeszközöket megvásárló barátainak és Fekecs Katának (aki a maszkokat gyártotta), hiszen az ő összefogásukkal teljesülhetett Milán kívánsága.


Major Kriszti
kívánság-koordinátor
Tiszafüred, 2020. június 02.

Archívum


Belépés