Miklós Valentin (18 éves, Pápasalamon)Miklós 18 éves, komoly fiatalember. Négy testvére van. Jelenleg felszolgálóként dolgozik, és szeretne tovább tanulni.

Szívesen tölti idejét filmnézéssel, egyik nagy kedvence a Transformers. Így nem meglepő, hogy a kívánsága a Csodalámpától egy olyan laptop, amin játszani is lehet és a tanulásban is nagy segítségére lenne. Miklós régi vágya már egy ilyen eszköz. A vírusos időszak nehézségei miatt kicsit távolinak tűnt számára, hogy valóra válhat a kívánsága.

De sikerült a meglepetés és az öröm se maradt el, amikor kiderült, hogy még sem olyan távoli és elérhetetlen ez az álom. Egyik napon megérkezett a csomag, férfias szűkszavúsággal és titkolt boldogsággal, csak ennyit mondott „köszönöm szépen a laptopot”. Biztosra vesszük, hogy azóta Miklós már egy zöld táskát is kapott hozzá, hiszen ez a kedvenc színe.


Köszönjük a Slendy jótékony felhívás Csodabogarak tortaaukció szervezőjének, Ojtó Szabolcsnak és a rendezvény kapcsán az adományozó cégeknek, hogy összefogásukkal teljesülhetett Miklós álma.

Az adományozó cégek névsora megtekinthető az alábbi linken:

https://www.csodabogarak.com/Csodabogarak/Esemenyek/195


Veres Erzsébet és Major Kriszti
kívánság-koordinátorok
Pápasalamon, 2020. július 02.

Archívum


Belépés