Hajnalka (4 éves, Tószeg)


A 4 éves kislány kedvence a Jégvarázs mese. Gyakran beöltözik Elzának, és énekel, táncol, ahogy azt a filmben látta. Álma egy Jégvarázs mintás gyerek franciaágy volt, melyet egy szép napon szobájába varázsolt a Csodalámpa dzsinnje. Hajnalka kimondhatatlanul boldog, és igyekszik minél több időt tölteni új ágya közelében: éjszaka kényelmes ágyként, napközben színpadként használja.

A kislány anyukája ezt mesélte nekünk:

„Hajnus nagyon szereti a csajos dolgokat, igazi kislány. Amikor először hallotta a Legyen hó című dalt, kijelentette, hogy ő szeretne köpenyt, kesztyűt, koronát, és úgy énekelni, ahogy a mesében.

Azóta csak arról beszélt, hogy milyen jó lenne egy új ágy, ami Jégvarázsos, mert a régit már kinőtte. Megkérdeztem, mit szólna, ha a Csodalámpától kérnénk egy ilyen ágyat. Természetesen igen volt a válasz.

Megmutattam neki a gyerekeket, akik már kaptak valamit, és azt kérdezte, hogy ők is sokat voltak kórházban, azért kaptak ajándékot? Hálásak vagyunk, hogy mosolyog a sok rossz után. Köszönjük szépen, hogy valóra váltották kislányunk álmát.”



A Csodalámpa Alapítvány nevében hálás köszönetünket fejezzük ki Sáhó Dánielnek nagylelkű támogatásáért, hiszen így közösen nagy örömet szerezhettünk Hajnalkának!


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Tószeg, 2020.05.27.

Archívum


Belépés