Boglárka (9 éves, Vecsés)



Már az első beszélgetésünk alkalmával kiderült, hogy Boglárka túl van a"hajasbabák fésülgetése" korszakon. Elárulta, hogy nagyon szereti a lego játékokat és régi vágya teljesülne, ha a dzsinn egy "igazi" LEGO Kórházzal lepné meg.

A kérés talán nem volt véletlen, hiszen Boglárkának sajnos egyelőre hosszabb időt kell kórházban töltenie és bizonyára szeretne megépíteni egy olyan világot, amelyben a kis betegeket ugyan olyan gonddal kezelik, mint őt a Tűzoltó utcai Klinikán.

Egy ilyen szívhez szóló kívánságnak természetesen nem tud ellenállni a dzsinn.
Boglárkát a kórházban leptük meg az ajándékkal, a dzsinn szerepét ezúttal kedves támogatónk, az UBM cég képviseletében Varga Bernadett vállalta magára.

Nagy volt az öröm, amikor a hatalmas dobozból sorra előkerültek a csomagok. A kicsi lány boldogságtól csillogó szemekkel köszönte meg az ajándékot, majd azonnal tanulmányozni kezdte a LEGO füzetet és a fejében máris kavarogtak a gondolatok, hogyan is fog kinézni a kórház.

Izgatottan mesélte Bernadettnek, hogy pénteken már otthon lesz és akkor azonnal hozzá kezdhet a bizony nem könnyű feladatnak, hiszen sok-sok darabot kell össze illeszteni, mire az álomból valóság lesz és a kórház teljes pompájában fogadhatja a helikopterrel szállított kis betegeket!

Láttuk, hogy a kislány gondolatai már az "építkezésen" járnak, így lassan búcsút vettünk tőle abban a biztos tudatban, hogy Boglárka gondos kezelője lesz majd a felépült kórháznak.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Boglárkának és a LEGO Kórház valamennyi kis betegének.




Köszönjük az UBM cég támogatását és külön köszönjük Varga Bernadettnek, hogy személyesen részt vett a kívánság teljesítésénél.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2019.09.10.

Archívum


Belépés